De print van het shirt dat is geleverd �

De print van het shirt dat is geleverd was afwijkend van de print op het shirt dat op de webshop is afgebeeld en die vond ik mooi, daarom kocht ik het shirt. Ik zou het geleverde nooit hebben besteld. mvg Annemieke

Vlot en correct

Vlot en correct

de bestelling was netjes afgehandeld .

de bestelling was netjes afgehandeld . alleen jammer als je iets besteld dat dan op donderdag binnen komt en vrijdag 30% goedkoper is vanwege blackfriday.

Kreeg pas na 3 dagen de bestelling en �

Kreeg pas na 3 dagen de bestelling en dan nog in 2 pakketten. Twee truien en een broek in een klein zakje dichtgeplakt, ipv in een doosje. Het tweede pakket was ook een zakje. Bij het retour brengen in de winkel schreef het jonge meisje 2 artikelen retour ipv de 3 die ik terugbracht. Ze bekeek het niet eens. Toen ik vertelde dat het 3 artikelen waren was ze nog verbolgen ook. Ik was de zeur. Zulke meisjes moeten niet bij de kassa worden neergezet.

Keurig verzorgde levering

Bomont heeft mooie kleding, leuke kortingen en goed assortiment.

Snelle levering en service

Snelle levering. Helaas zelf de verkeerde maat besteld dus retour gestuurd. De ruiling verliep zeer goed en met 4 dagen weer een nieuwe jas in de juiste maat in huis. Tussendoor telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk te woord gestaan.

Prima! Voor 2e x winterjas gekocht. Goede sale en mooie kleding.

geweldig shirt ,snel verzonden

geweldig shirt ,snel verzonden

alles snel en correct gekregen.

alles snel en correct gekregen.

Zeer goede en vriendelijke service

Zeer goede en vriendelijke service, zowel in de winkel als via de webshop

Kledingmaten waren helaas veel te �

Kledingmaten waren helaas veel te groot. Kwaliteit was wel goed.

In alle opzichten tevreden

In alle opzichten tevreden

Snel geleverd, duidelijke website

Het bestelde artikel is snel en naar tevredenheid bezorgt.

Het bestelde artikel is snel en naar tevredenheid bezorgt.

Prima service, fijne (web)winkel

Voldoende keuze en goede kwaliteit

Voldoende keuze, goede prijs en vlotte levering. Over het algemeen ook kwalitatief goede spullen.

Superblij met mijn mooie jas bedankt �

Superblij met mijn mooie jas bedankt voor de snelle levering ????

Mooie spijkerbroek van Para Mi voor een �

Mooie spijkerbroek van Para Mi voor een aantrekkelijke prijs

Levering traag

Levering traag. Na telefonische vragen hierover geen beloofde e-mail update.

Snel bezorgd, mooi product

Vorig jaar een jas gekocht waar �

Vorig jaar een jas gekocht waar allemaal kleine donsveertjes door de voering kwamen en mijn kleding onder de veertjes zat. Na een paar weken dit vermeld maar ik kreeg geen vergoeding oid. Ik kan de jas niet dragen. De snelheid van de bestelling is heel snel, dat is fijn.

Voor alles een 10

Voor alles een 10

Bestelling komt in etappes waardoor ik �

Bestelling komt in etappes waardoor ik nu een artikel niet geleverd heb gekregen. Contact gezocht en zou vandaag antwoord krijgen per mail maar ik zit nog steeds te wachten! Heel slecht!

Gemakkelijk,snel geleverd

Gemakkelijk,snel geleverd