Levering vertraagd!

Ik heb het artikel op vrijdag besteld en op dinsdag avond heb ik het product nog niet ontvangen. Volgens de track en trace-link is er iets fout gegaan bij de pakketdienst. Dit is dus geen fout van Bomont maar is wel een tegenvaller. Hopenlijk ontvang ik het artikel woensdag.

Snelle service.

Snelle service.

Gewoon fijn vest en prima aflevering

Gewoon fijn vest en prima aflevering

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Ruim aanbod !

Goede service je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling er is. Super geweldig!!

Bomont heeft een duidelijke website en �

Bomont heeft een duidelijke website en goede service.

Snelle levering ,goede producten

Snelle levering ,goede producten

De bestelling snel gearriveerd

De bestelling snel gearriveerd. Het vest is mooi maar beide zijden zijn niet gelijk dus dat klopt niet .Kunt u daar iets aan doen? Ik hoop het. Met vriendelijke groet. Marijke Gelauff.

alles prima geregeld

alles prima geregeld

heel goeduistekend

heel goed uitstekend

Snel

Snel, duidelijk en niet moeilijk doen over achteraf betalen

Prima webshop

Snelle levering, prettige website

Fijne zaak met mooie spullen!

Fijne zaak met mooie spullen!

Perfecte snelle levering zonder �

Perfecte snelle levering zonder verrassingen

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Jammer dat DHL erg laat laat weten wanneer de bezorging plaatsvindt. Gelukkig pakje door de brievenbus.

De service is fantastisch

De service is fantastisch, donderdag de jas besteld met korting en op vrijdag werd deze al bezorgd. Mooi pakket met een extra tas. Echter voor afterpay moet ik betalen, dus daarom 4 sterren.

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Het pakket zat alleen wel in de buitenbrievenbus gepropt, terwijl ik gewoon thuis was.

beoordeling webshop

Bij de Bomont webshop heb ik ondervonden dat de service super is en handelingen lopen volgens afspraak. Ga zo verder.

Heel tevreden

Super snelle en goede service

Zeer snelle bezorging

Zeer snelle bezorging. Netjes verpakt en ben heel blij met de broek. Klasse.

Waardecheque kwijt

Waardecheque kwijt , via de mail aktiecode van waardecheque gekregen. De dames van Bomont hebben dit super opgelost. Bedankt dames !! ( super leuke collectie) Ik zou dit bedrijf aanbevelen .

Snelle en super nette service

Snelle, super nette service. Jas was te groot, dus zelf naar een winkel gegaan. Vriendelijk personeel daar en heel dienstbaar. De jas was er in de winkel nog in de juiste maat; wel heel jammer dat ik de jassen niet een op een kon ruilen en dus het bedrag van een paar honderd euro nog eens moest betalen. Retourafhandeling wordt wel netjes en direct opgepakt.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goede productomschrijving op de website

Mooie aanbieding, snel geleverd in goede staat

uitstekend kwaliteit en prijs.

uitstekend kwaliteit en prijs.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg