Top winkel!

Snelle levering en voldoet aan alle verwachtingen!

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

Super service!!

Super service!! snel geleverd

Netjes verpakt en geleverd.

Netjes verpakt en geleverd. Exact wat ik bestelde.

Netjes en snel afgeleverd

Netjes en snel afgeleverd

Goede service, maar de track en trac� code werkte niet. Verder alles prima!

snel en goede levering

snel en goede levering

Het pakket is Goed aangekomen daar ben ik tevreden over.

Duidelijk en snel.

Duidelijk en snel. Overzichtelijk keuze menu.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering

Topervaring

Duidelijke website. Veel aanbod. Supersnelle levering!

Top geregeld

Top geregeld

Positief

Goede, snelle service, mooie prijzen en producten. Ik zag al wel dat de letters van de Scotch R'belle trui nu al (v��r het dragen) beschadigd zijn. Ik ben dan ook benieuwd wat er tijdens het wassen zal gebeuren.

Alles prima geleverd

Alles prima geleverd

Makkelijke site....

Makkelijke site..... niet gelijk hoeven betalen en binnen een paar dagen mijn bestelling in huis

Goedenavond,

Goedenavond, Na twee dagen is de bestelling al geleverd. De jas past mijn echtgenote prima. We zijn blij met de snelle afhandeling en geeft ons vertrouwen in uw bedrijf. Een hartelijke groet van Steven Leijsen.

Snelle correcte levering

Snelle vlotte levering, ook bij opm over start uitverkoop correct geholpen

Snelle levering prima service

Jasje zeker zo mooi als op de site

Jasje zeker zo mooi als op de site. Bestelling snel ontvangen. Beveel Bomont zeker aan (vandaag nog gedaan).

Al jaren een tevreden klant

Al jaren een tevreden klant

Fijne site met mooie merken

Fijne site met mooie merken

Vlotte afhandeling en goede service.kan �

Vlotte afhandeling en goede service.kan het iedereen aanbevelen

prima info en goed geleverd

prima info en goed geleverd

Vond het jammer dat 1 dag erna de sale �

Vond het jammer dat 1 dag erna de sale begon. Maar service was prima. Groet, Wienneke Heger

Nu op zich de bestelling goed �

Nu op zich de bestelling goed ontvangen echter wilde andere maat naar winkel gebeld heb met afterpay betaald kan ik t zo omruilen in de winkel ja hoor geen probleem nu in de wi kek moest ik gewoon gelijk betalen terwijl t alleen n andere maat was daarom bomont 1 ster voor de moeite slechte klantonvriendelijke service flut service .voor hun zelf lekker voordelig hoeven zelf geen kosten te maken v t versturen van de andere maat en hup de klant word verwacht gelijk te betalen terwijl je kiest v afterpay

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg