Levering snel maar niet via DHL pakketpunt

Levering snel, direct na plaatsen order (weekend) gevraagd om levering aan te passen naar adres van ophaalpunt DHL was niet meer mogelijk. Groot nadeel dat dit niet wordt aangeboden gezien dat vaak overdag groot gedeelte van consument aan het werk is. Ook vreemd dat in het weekend niks wordt verstuurd en dat het maandagochtend al niet mogelijk is om verzendadres aan te passen. Inmiddels een andere webshop gevonden die qua prijs nog beter is.

Trekking besteld deze is wel op tijd �

Trekking besteld deze is wel op tijd geleverd maar is van zeer slechte kwaliteit. Naden niet goed gestikt op diverse plaatsen.

prima, geen op of aanmerkingen

Ik zou Bomont zeker aanbevelen aan �

Ik zou Bomont zeker aanbevelen aan iedereen

Prima service.

Prima service.

prettige en vriendelijke medewrkers

prettige en vriendelijke medewrkers

levering was stipt en in orde

levering was stipt en in orde

Antwoord

Jas is goed, alleen je krijgt geen antwoord als je via mail een vraag stelt. Niet leuk.

Snelle levering. No hassle.

Uitstekend!

Bestelling Uitstekend verzorgd en snel ontvangen

Foutieve omschrijving

Foutieve omschrijving, capuchon is niet afneembaar.

verzending snel en netjes

verzending snel en netjes

Goede behandeling.

Goede behandeling.

Helaas nog steeds mijn bestelling niet �

Helaas nog steeds mijn bestelling niet binnen die ik al 6 dagen geleden heb besteld! Erg jammer!!! Lastig om een beoordeling te geven over het product. Maar qua levering erg slecht!!!!

Mooi katoenen vest

Snelle levering. Mooi product

mooie trui van Petrol

mooie trui van Petrol, voldoet prima aan de verwachtingen. Snelle correcte levering.

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop. Heel snel geleverd, goed en zorgzaam verpakt. Goeie info , fantastisch mooie producten.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, waar voor je geld. Enige minpunt maar dat was de DHL bezorging Deze had aangegeven dat ik niet thuis was terwijl hij de eerste x niet eens langs was geweest, waardoor ik mijn pakket pas een dag later had gekregen.

Mooie jas

Mooie jas, goede snelle levering!

Dons lange jas

Prima en snelle service

Snelle Jelle

Snelle, goede service, duidelijke retourgegevens.

bomont

snelle service, mooie uitgebreide website, veel keuze

Helemaal top

Helemaal top, alleen jammer dat je je bestelling online niet op een vestiging kunt afhalen ook al hebben die het op voorraad.

Snel en altijd correct!

Snel en altijd correct! Fijn bedrijf!

De ene dag besteld

De ene dag besteld, 2 dgn erna in huis, prima afgeleverd