Snelle levering, goede prijs!

Snel antwoord op mn vragen.

Snel antwoord op mn vragen. Tot nu toe geen klachten ?

Snelle levering. Fijne communicatie.

De bestelling is zonder problemen �

De bestelling is zonder problemen verlopen. Iedereen tevreden!

Jas besteld 2 dagen later al in huis.

Jas besteld 2 dagen later al in huis.

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Fijne en praktische website

Fijne website, snelle levering en als het niet past of toch niet bevalt is retourneren geen probleem, dat kan ook in de winkel.

De jas heb ik geretourneerd

De jas heb ik geretourneerd. Viel tegen qua dikte en ook was de jas te groot. Er werd echter aanbevolen om een mt groter te nemen.

Super snelle levering

Super snelle levering

Altijd leuk om in de (online)winkel te shoppen

Altijd leuk om in de winkel te shoppen, maar nu ook geslaagd online!

In de winkel zelf hebben wij al �

In de winkel zelf hebben wij al ondervonden dat het personeel zeer behulpzaam en attent is, zonder opdringerig te zijn. Bij de eerste online service is dat niet anders. Alles goed verlopen.

Perfect ! Dinsdagavond besteld en donderdagmiddag al in huis . Keurig via track en trace een mail ontvangen. Zeer tevreden weer.

Beoordeling Bomont

Het pakje was er de volgende dag al.

Prachtige poncho

Prachtige poncho

Levering en artikel prima. Leveringsmoment lastig

Levering en artikel prima. Echter vanuit klantenservice geen medewerking om levering op een andere dag of in de winkel te laten bezorgen. Evenmin kun je een bezorgdag bij bestelling aangeven

Keurig verpakt

Keurig verpakt, snelle levering, mooie collectie

Gewoon goed

Gewoon goed, wat je van een postorder bedrijf verwacht.

Mooie webshop

Mooie webshop. Veel keus. Goede service.

Uitstekend Snelle reactie op mail en levering

goede service

goede service, snelle levering, mooie kwaliteit

Na 2 dagen bestelling ontvangen

Na 2 dagen bestelling ontvangen. Winterjack voldoet goed aan de beschrijving. Goed van lengte en lijkt heerlijk warm. Dik tevreden.

Mooie winkel

Niets te klagen

Alles prima gegaan

Alles prima gegaan, mooie winterjas gekocht. Enige nadeel is dat ze per koerier bezorgen ipv met PostNL naar nh dichtsbijzijnde ophaalpunt.

Altijd tevreden

Altijd tevreden van jullie service. Snel geleverd.

Heel handig

Heel handig. Kon gelijk maat checken. Dan weet ik zeker dat het past. Snel geleverd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg