Super snelle correcte levering

Super snelle correcte levering. Ruime keus in jassen!

De bestelling die ik heb ontvangen werd �

De bestelling die ik heb ontvangen werd helaas in de verkeerde kleur bezorgd

Bomont heeft een prettige webshop

Bomont heeft een prettige webshop. Tevens gaat het bestellen er makkelijk. Bezorging is snel en correct. Ook werkt het retour sturen van het pakket prima. Ik zou Bomont zeker aanbevelen bij mijn vrienden

prima,snel geleverd

prima,snel geleverd, goed assortiment, fijne korting

Prima levering

Prima levering. Goede kwaliteit kleding!

Snelle levering, goede verpakking, product naar tevredenheid.

Goede keuze

Goede keuze. Snelle levering.

Vlot ontvangen helaas de maat was niet �

Vlot ontvangen helaas de maat was niet goed direct weer terug en nu wachten op het geld.

Snelle levering, goede service, mooie producten

snelle levering.

snelle levering.

Snelle levering. Alleen jammer dat er extra kosten zijn aan after pay

Alles prima in orde

Alles prima in orde! Top!

Snelle levering! Keurig verpakt!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking

Niks op aan te merken. Top!

Ik kende Bomont niet, kwam er terecht via Google Shopping omdat ik specifiek op zoek was naar een paar laarsjes. Ze hadden ze op voorraad en ik had ze binnen 2 dagen in huis. Top!

Snelle en vlotte afwerking van de bestelling. Snelle levering. Correcte prijs

Super snel en precies wat ik vroeg.

Super snel en precies wat ik vroeg.

DHL bestelling is misgegaan...

Bestelling is verzonden via DHL maar ik heb nog niks gezien terwijl het wel bezorgd zou zijn. M. a. w. pakje is kwijt. ...

Armband besteld via de webshop

Armband besteld via de webshop. Deze kwam echter aan en had al beschadigingen. Zeer waarschijnlijk door het transport want hij zat alleen in een zakje. Die dag bij de winkel langs gegaan en daar het probleem uitgelegd. Hier gingen ze keurig mee om, er werd direct met alle filialen gebeld of er nog eenzelfde armband beschikbaar was. Helaas was deze uitverkocht maar ik werd daar keurig over gebeld en de betaling werd de andere dag al teruggestort. Prima service!! Mijn advies, verpak ze anders!

Snel thuis bezorgd

Snel thuis bezorgd. Mooie kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Goede omruil service! Helemaal TOP!

Mooi site,goede service

Mooi site,goede service, snel antwoord bjj een vraag

Snelle bezorging!

Snelle bezorging! Product wat ik besteld heb is in zeer goede staat. Maar wel jammer want wilde nog een ander product bestellen van Zuss wat op jullie site staat. Nl: ZUSSS VEST JAS ZACHT GRIJS Het is niet meer te koop? Staat nog wel als product aangeboden, dat werkt verwarrend en teleurstellend. Misschien erbij zetten uitverkocht of van de site halen? Of aangeven wanneer het weer te koop is?

Snelle levering en aardig �

Snelle levering en aardig personeel...bestelde moest terug jammer genoeg...ben klein dus mouwen waren te lang.

Snelle levering Mooie kleding!

Prima geregeld.

Prima geregeld.