Snelle levering en alles zag er top uit!

Snelle levering en alles zag er top uit!

snelle en correcte levering!

snelle en correcte levering!

snelle en prettige service.

snelle en prettige service.

Dat je voor het terugsturen van �

Dat je voor het terugsturen van goederen moet betalen vind ik niet van deze tijd en zeer klantonvriendelijk

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, goede communicatie.

Prima service snel en netjes �

Prima service snel en netjes thuisbezorgd

Is Goed perfect ingepakt toppie

Is Goed perfect ingepakt toppie, kan niet beter en snel en goed geleverd

Snelle levering, prima kwaliteit en een mooi product

Goede webshop

Snelle reactie op mail met vragen over verzendingen. Vragen worden snel en goed opgelost. Terugbetaling van retourgezonden artikelen wordt snel verwerkt. Wanneer je meerdere dingen besteld, kunnen die in verschillende pakketten komen op verschillende dagen. De mail, die je overigens netjes van te voren ontvangt, is niet duidelijk (geen bestelnummers, zodat je niet goed kan zien welk produkt het betreft) .

100% tevreden

Een flink aantal jaren geleden hebben we de winkel in Domburg leren kennen en sindsdien zijn we klant. Mooie producten voor een goede prijs en in de opruimingstijden kun je echt voor een scherpe prijs je slag slaan. Omdat we in Duitsland wonen bestellen we vaak via de webwinkel, dat bevalt ons goed, overzichtelijk en hele snelle levertijden. De kleding heeft de typische Bomont geur, heerlijk! 100% tevreden!

Snelle en goede levering mooie �

Snelle en goede levering mooie producten/kleding

Ik vind jullie een super website hebben �

Ik vind jullie een super website hebben en snelle levering. als iets niet verstuurd kan worden word ik netjes gemaild. ik heb altijd in Zeeland gewoond en ging naar jullie winkel in Terneuzen. Nu woon ik in Overijssel en blijf bestellen bij jullie. DUS OOK OP AFSTAND GAAT HET SUPER ! Kortom jullie zijn een fijn bedrijf, ga zo door :)

Prima service, goede communicatie via mail en snelle levering

Alles hat super geklappt

Alles hat super geklappt, trotz Sprachproblemen meinerseits. Vielen Dank

Prima geholpen

Prima geholpen. Snelle correcte service.

Na vijf werkdagen product ontvangen

Na vijf werkdagen product ontvangen, er is echter een fout product geleverd, heb de bestelling vandaag geretourneerd en moest daar zelf een retour sticker voor aanmaken bij DHL via de site van Bomont

snelle levering en makkelijk eventueel �

snelle levering en makkelijk eventueel te retourneren

Alles prima in orde!

Alles prima in orde!

Altijd vriendelijke medewerkers en een �

Altijd vriendelijke medewerkers en een goede afhandeling van je aankopen

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Minpuntje is dat de retour kosten voor eigen rekening zijn

Toppie

JA goede service

snelle levering keurig verpakt

snelle levering keurig verpakt. Vond de blouse uiteindelijke te groot en toch niet zo mooi als ik hoopte en daarom teruggestuurd. Ook de retour zending is snel en netjes afgehandeld.

Ik vind het super het is makkelijk te bestellen en ook retour te sturen! Ik had een verkeerde kleur tas besteld en terug gestuurd en alles netjes verwerkt en ik kon zo weer de goeie kleur tas bestellen ideaal!!

prima! uitstekende ervaringen met Bomont.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg