Snelle levering, goed verzorgd !

Goed product "lange levertijd"

Goed product vrijdagmiddag besteld dinsdagmiddag in huis. Jammer dat het niet dezelfde dag verzonden wordt en volgende dag in huis is.

De service was heel snel maar...

De service was heel snel. Echter de jas die ik heb gekocht zijn na 1 dag de knopen al vanaf. Deze moet ik helaas morgen eerst laten maken.

Super tevreden

Super tevreden! mooie kleding !!

Fout artikel geleverd

Nadat er een verkeerd artikel was geleverd zeer netjes telefonisch opgelost. Eerst balen van verkeerde product maar aan het eind van de streep weer blij! Goed gedaan Bomont!!

Prima service,snel binnen,alleen �

Prima service,snel binnen,alleen bijzonder dat alle drie de longsleees apart verpakt waren,had best samen gekund!!

Vlotte levering van prachtige kleding

Vlotte levering van prachtige kleding

duurt veel te lang

Op zondag bericht ontvangen dat pakket verstuurd is. Het is inmiddels donderdagavond en nog steeds niets ontvangen. Waar blijft mijn bestelling???? Niets van Bomont gehoord over een vertraging of wat dan ook de reden is.

Mooie kleding

Mooie kleding , snelle levering

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle service!

Snelle service!

netjes geleverd en prima kwaliteit !!!!!

netjes geleverd en prima kwaliteit !!!!!

Snelle levering , mooi verpakt.

Snelle levering. Product keurig verpakt. Prima!

Artikel op voorraad en snel geleverd

Artikel op voorraad en snel geleverd

Snelle levering!

Snelle levering!

Jammer dat de bestelling lang op zich laat wachten.

Het is jammer dat mijn twee bestellingen van 1 x 1 jurk en 1 x 3 jurken apart wordt geleverd. Van mijn tweede bestelling was er de volgende dag 1 jurk. Mijn eerste bestelling komt na 4 dagen. En van de rest van de bestelling nog geen bericht ontvangen.

Super snelle levering

Super snelle levering. Zo leuk dat er bij mijn eerste bestelling een mooie shopper zat. Ik bestel er zeker nog eens wat! Wel een beetje jammer van de retourkosten en dat achteraf betalen 1,95 bedragen;) maar verder helemaal tevreden!

leuke site en goede service.

leuke site en goede service.

Tas super maar rits niet stevig genoeg

Tas super maar rits niet stevig genoeg. Blijft op 3/4 hangen. Ook bij de andere exemplaren in de winkel. Dus retour

Binnen 2 dagen binnen !

Binnen 2 dagen binnen ! En ze houden je goed op de hoogte

Prima allemaal

Prima allemaal, alleen extra kosten (�1,95) verbonden aan de betaalwijze Afterpay.

Prima winkel...snelle levering

Prima winkel...snelle levering

Heb drie pakken met t-shirts besteld en �

Heb drie pakken met t-shirts besteld en betaald maar helaas maar een pakket ontvangen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg