de duur van aankoop tot bezorging aan �

de duur van aankoop tot bezorging aan huis was van donderdag tm dinsdag.Verder wel te vreden

Prima webpagina

Prima webpagina. Snel geleverd.

Sehr gut alles prompt geliefert

Sehr gut alles prompt geliefert

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Nog nooit problemen ondervonden, ook niet bij terug sturen vanuit Belgi� naar Middelburg. Dienstverlening en hulp bij klantendienst ok. Ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering

Vlotte levering. Product is precies volgens verwachting. Prijs aantrekkelijk!

Goede online winkel

Goede online winkel

Ga zo door!

Overzichtelijke website, duidelijke procedure. Snelle levering. Daarna in winkel ook vriendelijke hulp.

Ik kom vooral bij jullie winkelen voor �woonaccessoires

Ik kom vooral bij jullie winkelen voor de woon accessoires. Die heel goed passen bij mijn beleving van huisstyling. Het winkelen online is super makkelijk zeker als je weet wat je zoekt maar een rondje lopen door de winkel zelf geeft altijd nieuwe inspiratie ideetjes. Kortom op alle fronten geweldig. Tja...en als je er dan toch bent neem je vaak toch nog wel een shirtje ofzo mee ??

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Alles precies zoals aangegeven op de website. Complimenten!

Prima levering

Prima levering. Mooie artikelen, goed geprijsd.

Snel en goed

Snel en goed. Precies zoals het moet.

Snelle levering top gedaan!!!

Snelle levering top gedaan!!!

Het kan niet beter !!

Het kan niet beter !!

Goed behandeld

Goed behandeld. ook in de winkel. Kreeg het pakje al binnen voordat ik hierover een email had ontvangen. Dat was natuurlijk een aangename verrassing, maar minder logisch.

Snelle en adequate levering

Snelle en adequate levering

nette

nette, snelle verzending van bestelde artikelen die niet in de winkel aanwezig waren, maar nog wel online te bestellen!

Snel en goed bezorgd.

Snel en goed bezorgd.

Snelle levering. Nog mooi op tijd voor we op vakantie gingen.

Snelle levering. Netjes verpakt. Mooi jasje.

Zeer tevreden klant

Snelle levering alles goed verlopen tevreden met aankoop met korting zeer tevreden . Advies is aub afterpay verhogen kwa bedrag te kunne kopen dan die 150

armband was te klein

armband was te klein, dat was niet helemaal duidelijk op de site. verder goede levering

Top webshop

Goede, duidelijke webshop. Goede sale en levering????

Uitstekende webshop

Uitstekende webshop. Alleen maar positieve ervaringen mee.

Kwaliteit is hoog

Kwaliteit is hoog, snelle levering en uitgebreid assortiment.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg