Behoorlijke collectie Smashed Lemon

Ik was op zoek naar kleding van het merk Smashed Lemon. BoMonT heeft een behoorlijke collectie tegen redelijke prijzen. Bestellen ging makkelijk en ik kreeg het allemaal snel thuisbezorgd.

We zijn erg tevreden over de snelle �

We zijn erg tevreden over de snelle levering en de mooie kleding!!

Het ging super!

Het ging super!

Beschadigd product

Beschadigd product

Fijne winkel

Fijne winkel, zowel webshop als stenen winkel. Mooie artikelen, veel kledingmerken.

Niks te klagen hoor over Bomont,alleen �

Niks te klagen hoor over Bomont,alleen maar goed!! De webshop levert snel en nooit problemen gehad met terugsturen moet er wel bij vertellen dat ik de verzendkosten van 6,95 altijd zelf betaal das een beetje jammer bij andere webshop is het gratis retour.In de winkel wordt je vriendelijk geholpen en er is heel veel keuze niet alle producten staan op de webshop das dan weer jammer omdat het niet iedereen lukt om naar de winkel te gaan!!!

Snelle levering, achteraf betalen is ook erg fijn!

goede levering

goede levering, goed product eerlijke prijs

Perfecte levering

Hadden 2 winkels bezocht (Goes, Domburg) en vonden geen gepaste maat voor een vest, gelukkig hebben we kunnen terugvallen op een online-bestelling, volgende dag geleverd, zeker vatbaar voor herhaling.

Perfecte service!!!

Perfecte service!!!

Goede webshop

Snelle en correcte levering

Snel

Snel En netjes

Goede prijs

Goede prijs, prima website, snel geleverd.

2-zijdig te dragen jurkje

Ik had een 2-zijdig te dragen jurkje gekocht, maar ik vond het patroon aan ��n kant niet mooi uitkomen. De verkoopster heeft voor mij in het magazijn gekeken of het patroon bij alle jurken zo was, of dat het toeval is. Helaas bleken alle jurken hetzelfde patroon te hebben. Ik heb de jurk teruggestuurd, onder dank aan de verkoopster voor de service.

Fijn jasje

Fijn jasje. prima service

Retouren op mijn kosten?!

Kleding valt veel te klein (kunnen zij niets aan doen) maar ik betaal voor de retourzending (2,95). En dat terwijl er overal staat 'gratis verzenden'. Vind ik niet van deze tijd. Laatste keer dat ik iets van hun bestel.

Snelle levering.

Snelle levering.

Hele snelle levering en het bestelde �

Hele snelle levering en het bestelde was precies zoals omschreven.

makkelijk besteld snel geleverd!

makkelijk besteld snel geleverd!

Bestelling gedaan en ondanks het �

Bestelling gedaan en ondanks het bericht dat het wat langer kon gaan duren, doordat de artikelen van verschillende bedrijven moesten komen, had ik de bestelling binnen twee dagen in huis.

hele goede service

hele goede service

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd

Ik vind de service uitstekend

Ik vind de service uitstekend

Prima webshop

Snel geleverd, goed verpakt en achteraf betalen.

Perfect!

Keurige snelle levering en geld terug binnen 1 dag na retourzending. Hier wordt een klant blij van! Retourzending ook perfect via DHL. Kom zeker terug!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg