Goed en betrouwbaar bedrijf.

Goed en betrouwbaar bedrijf. Levert snel.

Voor het eerst wat besteld en alles�

Voor het eerst wat besteld en alles verliep soepel.

Mooi kledingstuk, snelle levering

Mijn jas werd snel geleverd. Verder goede informatie over de levering. Jas kwam overeen met de beschrijving.

Mooi product, snelle levering en een goede prijs

Ik ben tevreden ivm de snelle levering van een mooie PME coltrui voor een goede prijs.

Snelle levering, prettige communicatie

Snelle levering, mooie jeans.

Snelle accurate bezorging

Snelle accurate bezorging

Klantvriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijk en behulpzaam Zeer snelle bezorging aan huis

Top! Snel verzonden, netjes verpakt. Kaartje erbij?? perfect!

Snel en goed

Snel en goed. Dank je wel !

Snel en goed verzorgd bezorgd.

Snel en goed verzorgd bezorgd.

Snelle levering bij bestelling!

Snelle levering bij bestelling!

Makkelijk,snel,goeie prijs en met een�

Makkelijk,snel,goeie prijs en met een persoonlijk kaartje.Top!

Duidelijke website .goede service

Duidelijke website . Snelle service en snel verzonden. Fijn dat je via Riverty kan betalen.

Snelle verzending.

Snelle verzending. Prachtig product!!

Een super vlotte bezorging

Een super vlotte bezorging en een dag later was het weer geruild voor een maatje kleiner!!

correct en snel geleverd

correct en snel geleverd, met een vriendelijk kaartje erbij!

Prima Nederlands bedrijf

Heel fijne contacten Snelle levering Goede mooie kleding

Snelle levering en netjes

Snelle levering en netjes

Alles netje verpakt en op tijd�

Alles netje verpakt en op tijd ontvangen. Met een persoon briefje erbij

Broek gekocht online

Broek gekocht online, terug gebracht in winkel ging gemakkelijk en werd snel afgehandeld

Mooie kwaliteit!

Trui van mooie kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering. Uiteindelijk was het artikel niet de juiste voor mij, helaas. De retour procedure is daarin perfect verlopen. Een volgende keer kom ik hier zeker weer winkelen.

Snelle levering van producten

Snelle levering van producten, goede kwaliteit. Prima service.

Snelle levering, mooie producten.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg