Prima levering

Prima levering

Zoals altijd goed en snel verzorgd.

Zoals altijd goed en snel verzorgd.

Alles gut

Alles gut jederzeit wieder

Verkeerde artikelen in de �

Verkeerde artikelen in de bestelling.....en voor een bestelling drie pakketten ontvangen, beetje onnodig. Service verder wel heel goed!

Tevreden snelle levering

Tevreden snelle levering

Snel en netjes afgehandeld,zowel �

Snel en netjes afgehandeld,zowel ontvangst,retour en geld terug

Snelle en correcte levering via �

Snelle en correcte levering via internet.

Prima shop

Prima shop, heeft heel veel merken en een goede service. Een bezoekje in 1 van de winkels in diverse plaatsen in Zeeland is een bezoekje waard.

Communicatie goed, manier van verzenden zeer matig

Duidelijke communicatie, snelheid is goed. Alleen vind ik het jammer en niet netjes dat de bestelling los in een zak gedaan wordt (zonder plastic of papier) waardoor mijn blouse/shirt helemaal verfrommeld in de zak zit met als resultaat dat het compleet gekreukeld uit de zak komt. Dit is al de tweede keer....

Retour sturen via DHL vind ik minder �

Retour sturen via DHL vind ik minder prettig omdat je de label moet printen en ik geen printer heb. Verder prima webshop.

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en mooie producten. Ook bij retourneren snelle afhandeling.

Retour sturen vind ik ingewikkeld als �

Retour sturen vind ik ingewikkeld als je het vergelijkt met andere webshops. Een formulier invullen, retourformulier printen. Misschien voor anderen niet veel werk maar ik ben het zo omslachtig niet gewend.

maat L is nog te klein

maat L is nog te klein

Absoluut netjes en snel verzorgd.

Absoluut netjes en snel verzorgd.

Fijne (web)winkel met mooie �

Fijne (web)winkel met mooie kledingmerken en snelle service!

Handig eenvoudig te bestellen

Handig eenvoudig te bestellen, ontvangen en betalen!????

snelle levering! kortom tevreden!

Helemaal OK

goeie collectie tegen scherpe prijs en snelle levering

Super tevreden.en een snelle levering

Super tevreden.en een snelle levering

Snelle en correcte levering

Ik had een broek besteld die binnen 3 dagen keurig op Thijs bezorgd is. Netjes verpakt en alles was in orde.

Prima levering en snel.

Prima levering en snel.

Bomont is een heel fijn bedrijf en het �

Bomont is een heel fijn bedrijf en het voordeel is dat als je online besteld dat het pakket er vaak de andere dag al geleverd wordt! Punt van kritiek: pakket retour sturen! Bij andere online bedrijven kan je kosteloos retourneren en bij Bomont via Post.Nl kost het 6.95 euro. Retourneren via DHL kost 2.95 euro en is niet eenvoudig want je moet een schatting geven hoeveel het pakket weegt en als je het invult klopt het niet en kan je niet doorgaan! Gratis pakje terug brengen naar een Bomontwinkel is natuurlijk logisch! Kortom niet klantvriendelijk! Jammer!

5 sterren

5 sterren, aantal spreekt voor zich!!

Levertijd is ten opzichte van veel �

Levertijd is ten opzichte van veel andere webshops relatief lang. Daarbij had ik twee maten besteld waarbij na het passen bleek dat de grotere maat kleiner uitpakte dan de kleinere maat. Dat zal aan het merk liggen maar wil het toch vermelden.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Duidelijk retourformulier

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg