Mooie winkels

Mooie winkels. Een positieve tip. Maak het mogelijk dat de verkoopmedewerkster het artikel in de winkel online kan bestellen voor de Gast. Zelf heb ik het online besteld maar er zijn ook Gasten die de moeite hiervoor niet nemen.Het kan omzet voor uw bedrijf vergroten. Met hartelijke groet, Wil van der Linde van Vreeswijk

Top levering

Top levering, top service!!

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Op kleding.nl besteld

Op kleding.nl besteld, stond 2 tot 3 dagen levertijd. Zaterdag besteld, vrijdag geleverd dat zijn er iets meer.....

Snel en correct

Snel en correct. Alleen jammer van de verzendkosten.

Helaas een verkeerd item opgestuurd �

Helaas een verkeerd item opgestuurd gekregen. Gelukkig wordt na het retourneren het juiste item gestuurd, maar je bent er toch wel weer tijd aan kwijt.

Goede website, snelle service

Snelle levering, netjes verpakt.

Bijzonder tevreden

Bijzonder tevreden, alleen was de schoenzool van een schoen vuil. Dat vond ik wel vreemd omdat met eventueel passen beide schoenzolen vuil zijn. Verder past alles goed

Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding. Goed verpakt en als het een keertje niet past of tegenvalt ook eenvoudig te retourneren.

Prima snel en het artikel is zoals op �

Prima snel en het artikel is zoals op de foto.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Het bestelde was mooi op tijd!

Het bestelde was mooi op tijd en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

De levering was geheel conform onze �

De levering was geheel conform onze verwachting.

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Ik ben ernstig teleurgesteld als klant �

Ik ben ernstig teleurgesteld als klant omdat de jas nu afgeprijsd is het was klantvriendelijk geweest om mij daar op te attenderen drie dagen na de aankoop slechte service.

Ben keurig op de hoogte gehouden van de �

Ben keurig op de hoogte gehouden van de levering. Eerder dan verwacht binnen.

Zeer goede service !!

Goede service en snelle reactie per mail !!

snelle aflevering

snelle aflevering

Snelle service, alleen begrijp ik niet waarom er twee dagen achter elkaar kleding binnenkomt bij mij en dit niet in een keer gedaan wordt. Of komt dit van diverse vestigingen....?

Hele snelle levering

Hele snelle levering, ben bij met mijn superfijne. 30% afgeprijsde Mac jog'n jeans broek !

Ja vlot geleverd helemaal tevreden!

Ja vlot geleverd helemaal tevreden!

Service en klantgerichtheid

Goede heldere informatieverstrekking op de site en over de bestelling, verzending en bezorging. Snelle service!

Ruim assortiment en leuke merken bij �

Ruim assortiment en leuke merken bij Bomont. Snelle levering. Dik tevreden.

De pijpen van de legging zijn niet even �

De pijpen van de legging zijn niet even lang. Jammer. Mijn maat is ook uitverkocht. Mooie legging. Maar moet nu naar naaister. Morgen bellen naar Bellen

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg