Snelle service, sneller dan aangegeven in mail ??

Dag,

Dag, Ik vond de afhandeling wta lang duren Verder tevreden

bomont is een hele fijne winkel zou hem �bij iedereen aan willen bevelen super.

bomont is een hele fijne winkel zou hem bij iedereen aan willen bevelen

Correcte Service

Correcte Service

Kwaliteit valt tegen, niet gratis terug sturen

Niet goed verpakt, jurk lijkt niet op plaatje. Een vodje, ik stuur het terug

Mooie site

Mooie site, goede service!

Prima snel verzonden helaas te klein

Prima snel verzonden helaas te klein Raar dat er tegenwoordig kosten worden gerekend voor het retourneren

Zeer goede en snelle levering

Zeer goede en snelle levering. Ook retourneren is geen enkel probleem, en wordt snel en netjes afgehandeld.

Bikini's

Goede snelle service

Prima service bij bestelling

Prima service bij bestelling. Geen klachten. Aan te bevelen.

Een van de betere winkels met een zeer goede webstore!

Service, snel en altijd kwaliteit. Ben nog nooit teleurgesteld geweest in een van hun producten. Een absolute aanrader.

Correcte en snelle levering.

Goede service. Zeer snelle reactie van de klantenservice.

Onduidelijk wanneer geleverd zou worden, verder prima.

Jammer dat er geen track en trace code gegeven werd en dus niet duidelijk was wanneer het pakket geleverd zou worden. Verder prima (prijs, kwaliteit, vrij snel geleverd).

Juiste producten op voorraad en snelle �

Juiste producten op voorraad en snelle levering. Retour policy okay en effectief Winkel werkt niet op elk platform

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle en goede levering ????

gewoon goed.

gewoon goed.

Ik heb het produkt nog steeds niet �

Ik heb het produkt nog steeds niet ontvangen. Ik heb het nu een week geleden besteld. Het track en trace systeem liet zien dat het teruggestuurd is naar de verzender. Heb ik vrijdag zelf over gebeld. Tot op heden niets gehoord, niet eens een mailtje. Vind ik geen service. Ik hoop snel wat te horen.

Mooi broekje.redelijk snel geleverd.14 �

Mooi broekje.redelijk snel geleverd.14 dagen.

De site liep vast bij bestellen en �

De site liep vast bij bestellen en betalen, product bijna 2 keer besteld. Verder goede en snelle levering

Prima webshop

Prima webshop. Vlotte verzending en goede producten.

Zoals altijd perfecte levering weer erg �

Zoals altijd perfecte levering weer erg blij met Bomont

tevreden klant

Snelle en correcte levering.

ik heb alleen maar goede ervaringen,ik �

ik heb alleen maar goede ervaringen,ik doe het via de mail en het gaat altijd goed,ook als het om. geld gaat ,alles wordt op gelost,ik vind dat het super gaat,Hartelijk dank

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering