Super service

Super service

Goed verpakt

Goed verpakt. Snel in huis!

Ik had een jas op de webshop besteld. Bij binnenkomst zat er een haal in de jas. Ik ben terug naar de winkel gegaan en heb toen gelijk een nw jas gekregen.

snelle en nette service

snelle en nette service

Prima levering

Prima levering

Erg mooi overhemd...

Erg mooi overhemd voor een fatsoenlijke prijs, blij mee!

Helaas 8 dagen moeten wachten op het �

Helaas 8 dagen moeten wachten op het bloesje, dus te laat en daarom weer retour gestuurd.

Het was super geregeld en heel snel in �

Het was super geregeld en heel snel in huis.

Snelle en.juiste levering.

Snelle en.juiste levering. Prima voorwaarden zoals ruilen in winkel.

Heel goeie website,duurd wel lang tegen �

Heel goeie website,duurd wel lang tegen het in huis is.

Heel tevreden

Heel tevreden

Heldere en goed navigeerbare website

Perfecte pasform en kwaliteit. Heldere en goed navigeerbare website. Snelle en goed verpakte levering. Product conform specificaties. Volgende keer weer Bomont !

Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis

Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis! Prima webshop!

Snelle service, goed product!

Vond de levertijd in vergelijking met �

Vond de levertijd in vergelijking met andere bedrijven iets lang.

Ben heel erg tevreden.

Ben heel erg tevreden.

Super snelle levering en �

Super snelle levering en klantvriendelijk personeel

Snelle levering, product netjes verpakt. Enige minpuntje wat ik had was dat het niet helemaal duidelijk was dat mijn bestelling al was verzonden.

Eerste keer alles goed gegaan

Eerste keer alles goed gegaan

Niet moeilijk zeker voor ouderen die �

Niet moeilijk zeker voor ouderen die bang zijn om per internet te bestellen.Alles van bestellen tot bezorgen gewoon toppie.

goede service bestelling geplaatst

goede service bestelling geplaatst , huisnummer vergeten maar na een paar dagen de bestelde artikelen toch nog ontvangen. bedankt

Alles goed zeer tevreden

Alles goed zeer tevreden

Snel en goed geleverd.Ben tevreden over �

Snel en goed geleverd.Ben tevreden over Bomont,goede service

Heerlijk zacht broekje

Heerlijk zacht broekje. Perfecte pasvorm!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg