Vlotte verzending

Vlotte verzending. Item had wel wat beter verpakt mogen worden.

Super sch�ner Mantel!

Ich hab den Mantel schon in Renesse probiert� muss wirklich sagen unkomplizierter toller Service! Vielen lieben Dank

Prima service & bezorging!

Prima service & bezorging!

Levering

Snelle levering! Jammer dat je geen bevestiging krijgt via email van je bestelling!

Toch de 20% korting gekregen ( black�

Toch de 20% korting gekregen ( black fryday)

Fantastische website en na service !!!

Fantastische website en na service !!!

Snelle levering! ??

Geen bestelling gekregen en hele goede service van Bomont

Ik heb een slechte review eerder geplaatst omdat ik mijn bestelling na 4 dagen nog niet had ontvangen terwijl DHL aangegeven had dit wel bezorgd te hebben. Alhoewel dat niet de verantwoordelijkheid van Bomont is, ben ik zeer tevreden hoe Sue-Lynn van de customer service dit heeft opgepakt. Zij heeft proactief met DHL uitgezocht wat er fout kan zijn geweest en mij steeds meegenomen in het proces. Uiteindelijk hebben we het pakketje gevonden en ben ik overtuigd dat Bomont ervoor zorgt dat je hetgeen bestelt is ook echt krijgt, ook al ligt het bij de bezorger. Dus zou ik zeker iedereen aanraden deze webwinkel te gebruiken.

Vlotte bezorging en het was degelijk�

Vlotte bezorging en het was degelijk verpakt.

Snelle levering en ook netjes�

Snelle levering en ook netjes afhandelen van een retour.

Klant wordt niet gezien

Met regelmaat kom ik bij Bomont in Tilburg. Wat mij stoort in dit filiaal, is dat het personeel je nooit een groet geeft bij binnenkomst en het weggaan. In de ochtend staan ze altijd om de Balie, met elkaar te kletsen over priv� zaken. Kom je in de buurt van de Balie, dan wordt je niet opgemerkt of aangesproken. Dit vindt ik zeer onprofessioneel . Een groet en de vraag: kan ik u ergens mee op weg helpen? Zo zo weinig moeite moeten zijn , en kan veel brengen. Zo jammer !

Goede service. Jas was niet meer in mijn maat Er werd direct naar andere locatie gebeld. Jas werd binnen paar dagen al geleverd.

Zeer tevreden. Gebuiksvriendelijke website. Het bestelde item was snel geleverd, zelfs naar Belgi�: op zaterdag besteld en al geleverd op dinsdag.

Super geholpen

Super geholpen

Snelle levering levering en mooie trui

Snelle levering levering en mooie trui

Mooie kleding

Het Hemd dat ik gekocht heb , was netjes en goed verzorgd en netjes in plastic in gepakt , en correct afgeleverd door DHL .

Ondanks black friday drukte toch binnen�

Ondanks black friday toch binnen redelijke tijd mijn mooie bloes ontvangen! Ben er blij mee!

Kan sneller verzonden worden

Kan sneller verzonden worden

Stressloze sintIn de drukke sint en kerst tijd werd�

In de drukke sint en kerst tijd werd mijn pakket binnen enkele dagen geleverd.

Snelle levering en goede verpakking.

Snelle levering en goede verpakking. Mooi sjaal. Kleur komt overeen met de foto op de site.

Perfect geholpen en bestelling zeer�

Perfect geholpen en bestelling zeer snel omgeruild en de volgende dag ontvangen via DHL. SUPER ??????

Geleverd maar wel op verkeerde adres

Geleverd maar wel op verkeerde adres

Wacht al 5 dagen op pull-over

Wacht al 5 dagen op pull-over. Begrijp het echt niet.

Goede en snelle bezorging

Anodeweg 62