Snelle levering en voldeed uitstekend �

Snelle levering en voldeed uitstekend aan de beschrijving

Everything was perfect

Everything was perfect! Thank you so much!!

Is zeer vlug en als verloop vlot

Is zeer vlug en als verloop vlot

Vlotte levering maar ik moet het retour �

Vlotte levering maar ik moet het retour sturen omdat de artikelen te groot zijn dus retourkosten betalen dat valt tegen. De volgende keer zoek ik wel een webwinkel waar dat niet hoeft.

Prima shirts juiste maat en snel �

Prima shirts juiste maat en snel geleverd

Goede service ook als het niet goed is �

Goede service ook als het niet goed is krijg je geld terug zijn maar weinig winkels die dat doen.

Heldere communicatie m.b.t de levering

Heldere communicatie m.b.t de levering

Prima service en deskundige �

Prima service en deskundige medewerksters die niet zomaar iets aansmeren maar eerlijk zijn of iets je wel of niet staat.

Vlotte levering en veel merken in de �

Vlotte levering en veel merken in de webshop

Zeer tevreden, mooie producten, snelle levering!

Ik kreeg mijn bestelling aangeleverd in �

Ik kreeg mijn bestelling aangeleverd in een plastic tasje via DHL. Had het fijner gevonden dat er iets meer moeite was gedaan om mijn bestelling te verpakken.

het product was naar behoren en netjes �

het product was naar behoren en netjes bezorgd . had het al gezien in renessen dus wist wel hoe het eruit zag. op advies van de dames daar heb ik de goeie maat via internet besteld. dik tevreden.

Verzendkodten

Prima aflevering, alleen jammer dat er verzendkosten in rekening gebracht worden.

Bestel al jaren bij jullie en ik ben �

Bestel al jaren bij jullie en ik ben erg tevreden !!

Ik ben wat onervaren mbt aankopen op �

Ik ben wat onervaren mbt aankopen op internet. Maar ik kreeg zeer vriendelijk en correct antwoorden. Ook de bezorging is niets op aan te merken helaas was de maat niet goed. Maar zal zeker nog gebruik maken .

Bestelde producten beantwoordde �

Bestelde producten beantwoordde helemaal niet aan de verwachtingen ( abnormaal korte mouwen) Besteller van DHL heeft bermpaaltje voor deur omver gereden en is gewoon verder gereden

Geheel zoals verwacht de bestelling zeer snel in huis. Super!

Leuk jurkje als op foto

Leuk jurkje als op foto, snelle levering

Snel en eenvoudig

Keurig de volgende dag mijn bestelling in mijn postvak gevonden, erg makkelijk.

Kapotte jurk geleverd

Kapotte jurk geleverd, verzendkosten worden veegoed. Verder vind ik het niet juist det er verzendkosten moeten worden betaald. Dat is voor mij een drempel om te bestellen

Leuke collectie

Leuke collectie, snelle bestelling, prima service

Lekker snel en het belangrijkste heel �

Lekker snel en het belangrijkste heel mooi

Snelle bezorging

Snelle bezorging, je wordt goed ge�nformeerd over status van bestelling

Ideaal

Ideaal, in de winkel rok gekocht, via internet de bijpassende blouse

Klein verbeterpuntje: Sommige overhemden van Blue Industry hebben op de website de maten S,M,L,XL terwijl de Blue Industry overhemden zelf de maten 40,41,42,43,44 etc hebben. Beetje lastig kiezen als je bijv maat 42 wilt en deze niet selecteerbaar is op de website. Je kan dan maat L kiezen, maar dan is het dus een verrassing wat je thuis krijgt, dit kan maat 40,41 of 42 zijn.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg