Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd, en het jurkje voldeed precies aan mijn verwachting op basis van de informatie op de webshop!

Bomont is aan te bevelen !!

Ik kan Bomont zeker aanbevelen, goede keus, prima kwaliteit, snelle levering......helaas alles moeten retourneren, maar ook dat goed geregeld.

Ik ben erg tevreden!

Ik ben erg tevreden!

Heel leuke collectie

Heel leuke collectie, goede prijzen en snelle en gratis levering. Alleen jammer dat terugsturen niet gratis is.

Snelle levering voor een nette prijs.

Snelle levering voor een nette prijs.

Heel snelle levering!

Heel snelle levering!

Tevreden

Artikel was te groot/ aanbieden via dhl niet mogelijk

Artikel was te groot. Op de website staat vermeld dat het artikel via een dhl servicepunt retour gestuurd kan worden. Echter de winkel Bomont komt niet voor in het bestand. Hierdoor heb ik het pakketje moeten aanbieden bij post.nl. Deze brengen dan een veel hoger bedrag in rekening.

was 1ste x dat ik hier wat bestelde �

was 1ste x dat ik hier wat bestelde goede service en snelle levering tevreden

Prima aanbod en snelle levering!

Prima aanbod en snelle levering!

Leuke producten en snelle levering!!

Leuke producten en snelle levering!!

Colmar Idrogen jas

Bijzonder mooie Colmar Idrogen jas besteld, levering was snel en stipt. Jammer genoeg bleek de maattabel niet overeen te komen. Waar ik normaal gesproken altijd maat S (46) heb kwam ik nu uiteindelijk op maat L (50) uit. Ik heb dus 2x moeten bestellen en betalen voordat ik de juiste maat had. Gezien de snelle en correcte levering zal het retour storten van het door mij teveel betaalde bedrag ongetwijfeld snel geregeld worden.

Heel goede kwaliteit en razendsnelle �

Heel goede kwaliteit en razendsnelle levering!

Goed en snel

Snel geleverd, goede service van klantenservice en winkelmedewerkers bij ruilen in de winkel.

Top service, snel en netjes geleverd

Alles was prima geregeld.

Alles was prima geregeld.

Prachtige collectie, mooie en overzichtelijk webshop

Mooie en overzichtelijk webshop, prachtige collectie. Snelle levering en goede service- en dienstverlening!

Uitstekend snel

Uitstekend snel

BESTellen gaat snel maar Retourneren is slecht

BESTellen gaat snel. Retourneren is niet makkelijk. Je moet een formulier printen en wat dus als je geen printer hebt. En er worden retour kosten berekend. Dat is echt niet meer van deze tijd.

mooie artikelen en snel geleverd

Weer snel wat moois ontvangen van Bomont!

De kwaliteit van het materiaal is �

De kwaliteit van het materiaal is ronduit slecht. Heel jammer.

Zeer correct allemaal

Zeer correct allemaal, twee broeken besteld 1 te klein. Terug gebracht naar de winkel in Terneuzen, ondanks digitaal besteld totaal geen probleem. Top !!

Jurkje besteld via de website

Jurkje besteld via de website. Kreeg het keurig verpakt en met een eventuele retourbon toegezonden. Boven de 30,- euro geen verzendkosten te betalen. Mail toen het pakketje verzonden was. Allemaal keurig geregeld

Veel keus, spullen van goede kwaliteit, snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg