Slechte levering Via DHL

Slechte levering Via DHL

Snel binnen

Snel binnen, alles is goed gegaan

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering, jasje voldoet aan de verwachtingen.

Zondagavond besteld

Zondagavond besteld, dinsdag in huis!

Ik had een vrij dure jas besteld en �

Ik had een vrij dure jas besteld en deze werd heel knullig in een plastic zakje bezorgd. Jas kwam totaal in de kreukels aan. Verder wel blij met de jas en snelheid van de levering

Goede duidelijke site

Goede duidelijke site. Snelle bezorging zonder problemen.

Alles tip top

Alles tip top

Al jaren erg tevreden!

Al jaren erg tevreden!

Super snelle service!!

Super snelle service!!

heel tevreden !!!

jaaaa.... heel tevreden en hele mooie kleding??

Gewoon goed!

Snelle levering en een mooi asortiment.

Snelle levering en heel tevreden met �

Snelle levering en heel tevreden met mijn aankoop

Leuke spullen

Leuke spullen, merken!

Top service, bestelling geplaatst, de volgende dag al binnen! Super snelle levering.

Dit is de eerste keer dat ik iets �

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb. Het pakket kwam op de aangegeven tijd. Helaas paste de kleding niet. Dus bij een DHLpunt weer geretourneerd. Prima afhandeling.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

Snelle levering!

Snelle levering!

Altijd correct en heel goed.

Altijd correct en heel goed.

Gewoon goed en betrouwbaar!

Gewoon goed en betrouwbaar!

Sportieve look

Broek van het merk In Shape is van een mooie kwaliteit. Let op dat wanneer je een dikkere enkelomvang hebt, je moeilijker door de nauwe ingang van de broekpijpen komt. Het gestreepte t-shirt van het merk Question, stylt prachtig op de broek. Mooi detail is de kraag met een net knoopje in de nek. Ook hier weer een kwalitatief stofje met veel stretch.

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en bestelling was een dag later al in huis.

levering oke en altijd leuke kortingen!

levering oke en altijd leuke kortingen!

Retourneren zelf betalen!

Helaas is de bestelling niet kosteloos te retourneren. Wel snel geleverd!

Snelle levering. Breekbare dingen heel goed verpakt. Duidelijke bestelsite.

Uitstekende levering, snel en zorgvuldig

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg