Mooi product en snelle levering!

Mooi product en snelle levering!

Snelle, perfecte service

Prima. Vlotte levering en precies wat we ons er van voorgesteld hadden.

Ik ben zeer tevreden over BoMonT.

Ik ben zeer tevreden over BoMonT.

Snelle service, de dag erna meteen in huis

Alles is perfect gegaan en ook tevreden �

Alles is perfect gegaan en ook tevreden over het product

Snelle levering, leuke tas

prima service

prima service, de producten de volgende dag al in huis

Geen tegenvallers

Geen tegenvallers Zeer goed geholpen

Goede webshop en goede levering

Duidelijke webshop, makkelijke bestelling en snelle levering

Altijd perfekt

Altijd perfekt

Makkelijke bestelwijze, op de hoogte gehouden worden van de levering, gratis verzending.

Zeer tevreden client

Zeer tevreden met de kleding en met de verzending. Alles perfect!

De eerste bestelling is qua informatie �

De eerste bestelling is qua informatie goed verlopen. De maat was niet goed en ik heb toen per omgaande een grotere maat besteld. Dit pakket werd vanmiddag zonder vooraf informatie door DHL afgegeven. Ik vind dit geen juiste gang van zaken. Deze voorinformatie had nu ook moeten plaatsvinden. Ik vind dit zakelijk onjuist en qua servicegerichtheid een zeer groot minpunt.

Prima levering.

Prima levering. Snel en goede product

Leuke kledingcollectie

Prima levering, leuk assortiment

Mooi jurkje ,maat en model prima.

Mooi jurkje ,maat en model prima. Alleen geen inzicht gekregen wanneer bestelling precies geleverd zou worden. Was nu gelukkig thuis. Maar was aangegeven dat je van tevoren bericht zou krijgen.

Hele leuke collectie aan zowel dames als kinderkleding.

Hele leuke collectie, goede service alleen vind ik ,en dat is mijn mening voor 12.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Top kledij & accessoires

Top kledij & accessoires. Snelle levering.

Mooie spullen en snel geleverd!

Snelle levering en alles netjes in orde, alleen zat de beveiligingstag nog aan de sjaal die ik bestelde en heb ik die er met wat moeite zelf afgehaald. Anders waren het 5 sterren geweest!

Top!!!

Snelle levering!Mooie kleding!

Super! Snelle verzending!

Okidoki

Prima service!

bestelling snel binnen

bestelling snel binnen mooie kwaliteit

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg