Blauwe broek

Kwam anders over dan ik besteld had!

zeer snelle levering

Het jurkje is snel geleverd en de kwaliteit en maatvoering zijn zoals verwacht. Ik ben helemaal happy, nu de zon nog

Reguliere winkel had de maat niet, toen rechtstreeks besteld bij bomont en al de volgende dag in huis, keurig verpakt met extra tasje.

snelle en korrekte levering.

Levering was snel en korrekt.

Overzichtelijk

Internet overzichtelijk en groot aanbod aan keuze

Mooie kleding, leuke prijs en snel bij ons thuis!

Goede prijs kwaliteits verhouding!

mooie spullen, snel geleverd.

Snelle bezorging!!!

Mooie jas van Men Off All Nations. Prachtige kwaliteit. Maat M was precies goed. Afwerking van de jas is goed.

Super schneller Versand nach Deutschland. Perfekt.

Haben auch vor Ort gekauft, weitere Teile aber dann noch im Urlaub online bestellt. Paket kam nach 2 Tagen. Klasse.

snel thuis gekregen

kreeg mail dat bestelling onderweg was en had dezelfde middag alles al in huis! Super!

Top!!

Snelle levering!! Helemaal top!!

????????

Super leuk geslaagd!!

Snelle levering , goed product!

Snelle en goede levering van de bestelde artikelen :-)

snel en perfect

Bomont heeft een overzichtelijke site, het bestelproces is duidelijk. De service is snel en perfect, evenals het retourproces. Een 10 !

Bestelling is naar wens afgehandeld.

Vriendelijk en duidelijk

Prima Zeeuws bedrijf dat een vriendelijke en duidelijke service hoog in het vaandel heeft staan.

Er was per ongeluk een verkeerde kleur jurk geleverd maar dat heeft de dame van de klantenservice snel opgelost!

Rokje bestellen

SUPER Wat een snelheid !! Geweldig.

Na 1 keer wassen kapot.

Goedenmiddag, ik heb vorige week de PME legend skymaster jeans besteld en deze heb ik toevallig gisteren gewassen en deze is nu al kapot. Hopelijk kan hier iets aan gedaan worden. Mvg

aanrader

uitstekende snelle service

Super snel de bestelling binnen. Duidelijke omschrijving om retour te sturen.

Tevreden

Supersnel geleverd. Fijne website. Top

Bestelling met een glimlach ontvangen :-)!

Na het bestellen had ik geen bevestiging ontvangen. Na een dag gewacht te hebben hierover gemaild, snelle reactie met daarin de mededeling dat de bestelling die zelfde dag bij mijn bezorgd zou worden. Kortom: zorgvuldige verzending en klant gericht, dat bezorgd een glimlach!

Dik tevreden

Snelle levering, goede service en mooie merken.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg