snelle en goede service

echt aan te raden

Geweldig, alles verliep zoals beloofd

Helemaal goed, alles ging perfect!

prima service

Vlotte levering

Mooie kleding en snelle service

prima klantvriendelijk duidelijke uitleg

goed erg klantvriendelijk

Service

Prima geholpen !

Topper

Perfecte webshop en bij twijfel goede hulp van de klantenservice zowel telefonisch als per email.

Super klantvriendelijk

Kleding besteld, retour in de winkel en binnen 2 werkdagen geld terug op mijn rekening. Supersnelle afhandeling!

bestelling wordt netjes afgeleverd,

Bestelling wordt netjes afgeleverd.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne (web)shop, met leuke artikelen en vriendelijke, persoonlijke klantenservice

prima!

Snelle bezorging,

Super winkel

Overzichtelijke site, snelle levering en ook nog gratis tas

Ben zeer tevreden!

Produkten voldeden aan mijn wensen, ruime keus en snelle levering!

prima service

prima service, snelle levering

Verkeerde foto bij artikel op de site

Bestelproces, bezorging etc allemaal prima. Het door mij ontvangen artikel kwam echter niet overeen met het door mij bestelde. Althans, het artikelnummer klopte, maar op de site staat blijkbaar een verkeerde foto. Ik bestelde ��n broek in jeans kleur, maar kreeg een gewone donkerblauwe

perfecte, snelle behandeling

Binnen een paar dagen werd mijn bestelling keurig afgeleverd.

Winkelen bij BoMonT.

Het is fijn winkelen bij BoMonT. Stipte levering.

Uitstekende site

Alles perfect verlopen en super mooie dingen

Kwaliteit ok�

Kwaliteit is ok�. Daarentegen een relatief lange levertijd en terugzenden is lastig en kost geld.

snelle , correcte levering

Bij Bomont een bestelling doen gaat prima. Snelle levering, ik betaal met Afterpay, ook dat gaat heel goed.

Alles keurig bezorgd.

service

Goede en snelle service.

dhl retour een drama

De ontvangst is vlot maar jeetje wat een gedoe om het pakket te retourneren. Dhl komt pakket halen op geplande datum. Komen niet!! Toen naar servicepunt dhl. Dame heeft gebeld en er alles aan gedaan bij de Prima om het verstuurd te krijgen omdat er geen barcode was. Bomont tip kies een andere koerier!! De jas was helaas te klein.

Leuke webshop

Overzichtelijke webshop,super leuke dingen! Winkels zijn geweldig!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg