Perfect.

Goede bezorging en netjes ingepakt!@

Bedankt voor de snelle levering en de�

Bedankt voor de snelle levering en de mooie blouse!

Geweldige broek en goede maat en lengte.

Goeden broek ga hier zeker weer kopen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Keurig verpakt, heel blij met mijn nieuwe jas!

Snelle levering,

Snelle levering,

In afwachting!

Ik geef jullie drie sterren omdat ik nog niet weet hoe de bestelorder af gaat lopen, ik heb een retourformulier ingevuld met daarop een ruiling aangegeven, maar verder nog niets van gehoord of ontvangen, vandaar de drie sterren!

Tevreden klant

De bestelling en levering verliepen zonder enig probleem

Keurig

Keurig, snel en netjes bezorgd.

Mooie sjaal

Mooie sjaal. Helemaal zoals ik hoopte ook qua kleur

Betrouwbare website

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Hele leuke kleding en snelle levering!

Hele leuke kleding en snelle levering!

Zo als altijd zeer goed verzorgd

Zo als altijd zeer goed verzorgd en kwalitatief goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Vlot geholpen

Vlot geholpen, klantvriendelijk te Roosendaal

Altijd mooie qualiteit

Altijd mooie qualiteit, goede prijzen en snelle en nette verzending

Ik ontving snel precies waar ik naar�

Ik ontving snel precies waar ik naar vroeg!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, ook betalen als inwoner van Belgi� met iDeal en inzage op levering en tijd

Snelle levering.

Snelle levering. Artikel is netjes verpakt. Kwaliteit en artikel zoals op website staat.

Zeer tevreden , super!

Zeer tevreden , super!

Fijne winkel met kwaliteit.

Fijne winkel met goede kwaliteit en vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik had maat XXL besteld en ik zie maat �

Ik had maat XXL besteld en ik zie maat 44 in de de jas staan Ik dacht dat XXL zou overeenkomen met maat 46 Dit vond ik heel jammer

Snelle levering, mooie aanbieding!

Sehr gute und schnelle Abwicklung

Sehr gute und schnelle Abwicklung Sehr zufrieden wie in eurem Gesch�ft in Domburg

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg