bestelling nooit ontvangen

Mijn bestelling heb ik niet ontvangen. Eerst stuurt Bomont mijn bestelling naar iemand anders. Vervolgens stuurt degene het terug naar Bomont. En vervolgens krijg ik een mail dat ik mijn geld terug gestort krijg omdat de artikelen niet aan mijn wensen zouden voldoen. Pakketje dus nooit ontvangen. En vandaag deze mail dat ik Bomont moet beoordelen voor dit pakket, dat ik nooit ontvangen heb.

Prima dienstverlening.

Parka besteld niet meer leverbaar ??

Parka besteld en betaald. Na vier dagen per mail sorry de parka is er niet meer ! En na 3dagen geld retour

Super snel en betrouwbaar! Geweldig

Snelle levering en vlotte afhandeling. Helaas was de broek te klein.

Koop al er al jaren met grote tevredenheid!

Gewoon een super fijne winkel met veel leuke dingen onder 1 dak. Kom al heel lang in Renesse waar je altijd super leuk geholpen word!Topwinkel!

Op voorraad maar toch niet

Bestelling gedaan, artikel was op voorraad, betaling gedaan, me er erg op verheugd, zou 1 tot 5 dgn duren, na 3 dgn een @mail dat het toch niet op voorraad was, erg vreemd en zeer teleurgesteld. Niet leuk

Ik ben tevreden over hoe mijn bestelling is verwerkt en thuis bezorgd.

Heel vlot verlopen!

Makkelijk besteld, duidelijke betaling, en bestelling vlot geleverd!

snelle bezorging en adequate reactie

Het door mij bestelde product werd erg snel bezorgd. Helaas ging er tijdens het bestelproces iets fout tijdens het betalen waardoor de bestelling niet zichtbaar was op de website. BoMonT reageerde snel en adequaat op de door mij verstuurde mail.

fout door delinkt door Google

LET OP met GOOGLE.ik werd doorgelinkt met zieken naa jongens broeken.dus om bestel en krijg een meiden broek thuis! Jammer vd de winkel is, dat ik ze hierover gehad had en dat ik het niet eens was met de retourkosten.deze zou ik niet hoeven te betalen en ze hebben dat toch gedaan!ik vind dat niet netjes.

1e keer goed bevallen

geen negatieve dingen!!!

Goed Goed

Snel in huis.

bestelling was er snel

Gebruiksvriendelijke website voor mobiel

Makkelijk besteld via mijn mobiel, breekbare artikelen met zorg ingepakt en optijd geleverd.

bestelling prima geleverd

verpakking

Verpakking was open dus kussen vuil

Goede service ondanks verkeerde levering

Omdat er een verkeerd huisnummer op de bevestiging stond kreeg ik de jas niet geleverd.Kreeg alle medewerking van de mensen van Bomont. Prima service.

vlotte service, prima keus

leuk assortiment

Zeer correct en snel in alles, ook als 'n artikel retour komt.

Zeer correct in de afhandeling van zowel de aankoop als de retourgoederen, ook in financieel opzicht alles uitstekend!

Erg blij met mijn aankoop!

Prima, snelle levering, mooie jas

Snelle levering, jas ziet er mooi uit, weegt bijna niks, maar is toch warm genoeg en goed waterdicht

Supersnel!!

Bestelling supersnel ontvangen en blij met de producten. In de zomer shop ik het liefst in het echt bij BoMont maar fijn dat ik in de wintermaanden online bij ze terecht kan :-)

Scherpste sale prijs, netjes verpakt en snel in huis.

Snel

Snel binnen, goed verpakt.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg