Ruim assortiment, snelle levering.

Ruim assortiment, snelle levering.

vlotte levering

Had het liever direct naar Spanje laten sturen. Waarom wel naar Polen en Letland en niet naar Spanje? Moest nu eerst naar een kennis die het dan weer doorstuurt. Maar hij ontving het snel nu maar wachten tot het hier is.

gewoon goed

Zoals altijd alles netjes afgehandeld zowel de bestelling als de retourenring.

Fijne winkel met leuke kleding en goede pasvorm

Ik kom al jaren bij Bomont maar net voor de feestdagen moest ik iets terugbrengen omdat de maat niet goed was. Werd geholpen door een jonge man die alles behalve klantvriendelijk was. Hij behandelde me heel ge�rriteerd en waarom kan ik niet verklaren. Had n jurkje gepast en de maat was te klein, hij keek voor mij of er elders nog n maat 40 was maar dit was niet het geval, zei hij!! Normaal zouden ze altijd zeggen ooohhhh online kunt u uw maat nog wel bestellen maar dat deed ie ook niet. Toevallig keek ik dezelfde dag online en zag dat er nog n aantal maten voorradig waren dus heb ik alsnog besteld. Dit voorval is moeilijk te omschrijven maar de verkoper is absoluut niet goed voor dit bedrijf. Kort gezegd een arrogante "kwast", sorry :)). Dit was voor mij ook de eerste en enige keer dat ik zo minderwaardig behandeld ben bij Bomont, het is altijd goed geweest en zal me niet door deze ene persoon laten be�nvloeden.

Service zoals service hoort te zijn.

Niets op aan te merken.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Bij de aankoop zat ook nog een gratis tas bijgeleverd, leuk! Fijne winkel met mooi assortiment.

Snelle levering, mooie kleding.

Aanbod van veel mooie kleding.

Goede prijs, prima en snelle service

Goede levering, mooie korting, mooie producten

Mooie producten

Prima, niets op aan te merken.

Snelle levering, fijn dat alles gratis in de winkel geretourneerd kan worden. Geld snel teruggestort.

Helaas.. niet leverbaar

Adverteren met producten die niet leverbaar zijn

alles goed geregeld

snelle bediening

ben heel tevreden zou het iedereen aanraden

Misleidende site, besteld, betaald en na 3 dagen bericht dat het er niet meer is..

In deze tijd vind ik het heel frustrerend en onbegrijpelijk dat je iets besteld en door kan gaan tot betaling, een bevestiging krijgt dat het tussen 1-5 dagen bezorgd gaat worden. Je hier op rekend en andere kopen niet door laat gaan en op het moment dat je denkt dat je bestelling elk moment kan komen een mailtje krijgt dat het product uit is verkocht en je het niet meer krijgt..?! Nog nooit meegemaakt! Elk onlinesysteem laat dit ter plekke al zien of iets er is en in welke maat etc.

Prima producten, prijzen en levering

Snelle en goede service

Heb een Gaastra rok besteld en die was er binnen enkele dagen.Bomont site is prima en duidelijk.

Goede sevice vlotte verzending.

Goede ervaring mooie kleding vlotte service ook in de winkel. Wordt vaste klant.

super goed

deel ik met anderen

schoenen gekocht bij bomont

nette communicatie en supersnel geleverd!

Snel en goed wat wil je nog meer.??

Zoals de titel ??

Helemaal wat ik verwacht had, snelle en correcte levering! Een aanrader

Tevreden

Het moment van de bezorging wordt niet aangegeven. Dit zou wel prettiger werken.

Wat jammer dat jullie niet in het oosten van het land zitten ??, service super er was een polo blijven liggen in een filiaal , gemaild dezelfde dag nog antwoord met de data wanneer te verwachten beloofde afspraken worden nagekomen, echt super een bedrijf van hun woord!

Jammer

Twee keer besteld bij BoMonT tijdens een actie. Helaas beide keren bleek de helft er achteraf toch niet te zijn... Erg jammer als er bijna dagelijks een nieuwsbrief binnenkomt met daarin mooie aanbiedingen, dit blijkt dus helaas niet altijd te kloppen op de site. De producten die wel geleverd zijn, zijn mooi, maar voor mij helaas geen echt goede ervaringen met BoMonT.

Was prima

Goed, was er op tijd