Netjes, betrouwbaar, aan te raden

Nette webshop. Alleen maar positief over.

Snelle levering en in goede orde ontvangen!

4 sterren

Keurig behandeld. en i d d ook betrouwbaar. zowel Bomont online is oke, en het bezorgen ging netjes,

Goede service en snel in huis

Via de webshop besteld. De verschillende artikelen komen uit verschillende winkels van Bomont en komt in verschillende pakjes aan. Dat is geen enkel probleem, netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

goede service

Superrrrrr

Alles netjes bezorgd en cfr zoals het er uit zag. Tevreden klant

Zorgvuldige afhandeling

Aanvankelijk ging er iets mis; ik kreeg een vest in een andere kleur dan ik had besteld. Toen ik dat aangaf werden excuses aangeboden en deed de medewerkster van de klantenservice alle moeite om het juiste vest dat bijna uitverkocht was op te sporen en op te sturen. Ik ben helemaal tevreden met de goede behandeling en mijn mooie warme vest!

Prima service!

Vlak voor kerst jas besteld met 30% korting en de volgende dag in huis! Na bestelling bleek jas inmiddels met 40% korting en kregen wij alsnog deze korting, top!

Netjes op tijd geleverd.

Erg tevreden!

Lekkere, snelle bezorging. Erg fijn!

Nette levering, mooi op tijd

Prima site, maar gaat niet met de tijd mee.

Misschien zit ik ernaast maar ik heb het idee dat ik ongeveer dezelfde kleren kan kopen als 3 jaar geleden. Ook zijn er een paar merken die die veel aanwezig zijn maar niet mijn zijn. Wel mijn smaak waren maar dat ws 3 jaar geleden. Bv Gaastra

Snelle levering en snel geld retour

Levering was heel snel en aankoopbedrag snel retour, nadat helaas, het gekochte niet aan verwachtingen voldeed. Misschien een tip: bij de broeken de lengte vermelden!

Super!!

Erg tevreden met de aankoop en supersnelle levering. Ga zeker vaker iets bestellen.

Prima verzorgd

Alles naar wens

Fantastische winkel, snelle online service.

De winkel is al fantastisch wat betreft aanbod en service, altijd vriendelijk personeel en fijn advies. Online is de service ook super, lekker snel en handig.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting. Kom zeker nog eens terug.

Voor het eerst bestelt, maar snelle levering en jas is exact als op plaatje.

snelle levering!

zeer tevreden

Niks mis mee

Na het bestellen bleek jas een dag later goedkoper te zijn geworden. netjes opgelost door mij hem ook voor de zelfde prijs te verkopen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie blouse besteld was snel in huis!

Bomontklant

Het is een fijne winkel en goed personeel

het product en de service zijn prima

Vlotte afhandeling, kwaliteits producten!

Gunstige prijs/kwaliteits verhouding, duidelijk en vlot bestelproces.

Mijn bestelling terug gebracht en wacht nog steeds op mijn geld

Ben teleurgesteld Bestel 2 jassen en breng ze terug na winkel Daar konden ze geen Kopien maken en moest ik mijn leveringbon inleveren. Zo had ik geen bewijs meer. Kreeg papiertje waarop de bestel nummer geschreven werd In de winkel werd mij geadviseerd hoofdkantoor te bellen voor geld terug storten Dit deed ik en werd mij gezegd, dat de ene jas 1 a 2 werkdagen terug gestort werd. De andere jas zat een prijsverschil in nadat ik hem in winkelmandje plaatste en dit verschil duurde 30 dagen We zijn week verder en nog niks ontvangen Allemaal erg omslachtig hoe dit gaat en in toekomst niet meer zou bestellen

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg