Mijn bestelling terug gebracht en wacht nog steeds op mijn geld

Ben teleurgesteld Bestel 2 jassen en breng ze terug na winkel Daar konden ze geen Kopien maken en moest ik mijn leveringbon inleveren. Zo had ik geen bewijs meer. Kreeg papiertje waarop de bestel nummer geschreven werd In de winkel werd mij geadviseerd hoofdkantoor te bellen voor geld terug storten Dit deed ik en werd mij gezegd, dat de ene jas 1 a 2 werkdagen terug gestort werd. De andere jas zat een prijsverschil in nadat ik hem in winkelmandje plaatste en dit verschil duurde 30 dagen We zijn week verder en nog niks ontvangen Allemaal erg omslachtig hoe dit gaat en in toekomst niet meer zou bestellen

Jas Pjs

Hele leuke jas, alleen jammer dat de jas in een rechte lijn na beneden loopt. Voor mensen met wat meer hips zit het best strak daar.. enige minpunt.

snel en correct

snel en correct. Helaas paste het kleding stuk niet. retour moeten sturen.

Toppie

Snelle en goede service.

Goede service.

Goede service en snelle levering.

een super winkel

super snelle levering altijd.Zeer te vreden

Zeer tevreden.

Goede service, alleen berichtgeving over verzending ging langzamer dan de verzending zelf... Pakje was al binnen.

Snelle service!

Het betreft een zaak, die zeer mooie kleding aanbiedt en opvalt door zijn scherp geprijsde artikelen.Vooral het ruime aanbod van merkkleding,is een waarde .

Slechte ervaring met Bomont

Slechte ervaring met Bomont. 2 bestellingen gedaan waarvan er 1 niet klopte want de korting die gold was er niet vanaf. Gebeld met klantenservice en dit konden ze niet aanpassen, pas wanneer de 30 dagen retour periode verlopen zou zijn, kon ik het teveel betaalde geld terug vragen. Dit hadden ze gewoon direct kunnen aanpassen in Afterpay. Helaas die bestelling dus maar moeten annuleren, en artikelen waren vervolgens niet meer bestelbaar. 2de bestelling klopte de prijs wel van maar kreeg ik mail dat er dingen niet leverbaar waren. Dit konden ze ineens WEL handmatig in afterpay aanpassen. Bestelling ontvangen, 2 van de 4 artikelen niet goed (onjuiste maat en artikel met zichtbaar slechte afwerking). Artikelen retour gestuurd maar verwerking hiervan laat liggen nog steeds op zich wachten. Nooit meer Bomont voor mij!!

Prima levering

Het pakket was snel en goed geleverd

Betrouwbaar en snel

Mooie jas besteld; snelle levering

geweldig goede service

goede en snelle service en advies

perfecte afhandeling

snelle en perfecte aflevering

Mooi verpakt, correcte levering

Correcte levering, netjes verpakt.

mooie kwaliteit kleding en snelle levering.

Prachtig vest.

Snelle levering van een prachtig vest. Alleen jammer dat hij een dag na ontvangst nog goedkoper was.

trui

Bedankt voor de snelle levering van mijn mooie trui.

Top!!!

Mijn jas al binnen een dag in huis!!

geen idee

het was naar wens

Fijne winkel, goede service.

Wanneer we in Middelburg of Goes zijn, gaan we altijd even bij Bomont langs. Ook via de website is het goed winkelen. Goede berichtgeving, snelle verzending en goed verpakt.

Ik had via internet een jas besteld die achteraf te groot was. In de winkel in Middelburg hing deze nog wel in een maat kleiner. Jas is achter gehouden en met de klantenservice gekeken naar een oplossing om jas bij ons in Krimpen aan den IJssel te kunnen bezorgen.

Snelle levering door bomont! Helaas niet door dhl

Dhl duurde ruim een week met leveren, terwijl bomont ruim op tijd verzonden had Gelukkig nog net op tijd voor kerst

prima levering

uitstekende service en prachtig product

Snelle en nette service...

Voor mij was het de eerste keer dat ik hier iets heb gekocht... Het artikel was keurig netjes ingepakt en had ik snel in huis. Leuke prijzen en niet duur!

perfect

De bestelling die ik bij jullie gedaan heb is super verlopen en binnen 2 dagen had ik het binnen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg