Snel en correct

Bestelde artikelen werden snel bezorgd. Zoals wij gewend zijn van Bomont alles correct en snel..

Goede webshop.

Snelle levering.

Niets op aan te merken, snelle verzending...

Mooie winkel

Een winkel met ruim assortiment in kleding en lifestyle artikelen. Ik ga er altijd heen voor een kado. Ook is hun kledinglijn erg aantrekkelijk zowel voor man als vrouw.

Goede webshop

Goede webshop, snelle levering. Na retour zending snel m'n geld terug. Had 5 sterren gekregen wanneer de retour zending gratis zou zijn.

Bestelling weer supersnel ontvangen.

Snel en goed geregeld.

Snelle levering. Mooie en overzichtelijke webshop.

Snelle levering van goede producten

De maten klopten zoals aangegeven. Blij met de kleding.

Altijd mooie aanbiedingen.

Ruime keuze en goede service.

goede digitale afhandeling

Ook snel Reactie als je een vraag stelt

super

goede en snelle levering ,vest is van goede kwaliteit

Super goede service

Prima en snelle service

Alles geleverd 100% tevreden

Heel tevreden met geleverde spullen en ook heel snel

Snelle klantenservice, jammer van de verzendkosten.

Ik had een cadeaubon nodig voor kerst. Helaas woon ik ver bij jullie winkels vandaan. Erg jammer dat je 5 euro verzendkosten betaald voor een cadeaubon. Daarom heb ik maar iets van 6 euro erbij gekocht zodat het verzenden gratis was. Tip: verstuur cadeaubonnen gewoon via de post, zonder verzendkosten.

Betrouwbare winkel

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met mijn aankopen bij bomont.

Zeer tevreden.

Goede ervaring een met deze webshop...

Snelle en correcte levering

24 uur na mijn bestelling de goederen ontvangen.goed verpakt. prima service

Snelle levering en duidelijke foto's van de bestelling.

Mooie winkels en een dito website.

Goed bezig

Prima service, goede spullen.

Fijne makkelijke webstore

Fijne webstore met ontzettend mooie kleding.

heel goed

Top product, correcte en snelle levering!!

Top product, correcte en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Tas besteld, netjes bericht wanneer t verstuurd zou worden en was zelfs eerder binnen.

Tot driemaal toe niet geleverd

Helaas door fouten van DHL tot 3 x toe een fout gemaakt, drie ochtenden thuis gewacht op de broek, zodat we hem voor de kerstdagen binnen hadden.. Niet gelukt, ondanks contact met DHL en belofte dat de broek de volgende dag wel geleverd zou worden. Uiteindelijk op 28 dec. geleverd ipv 22 dec. Met kerst daarom nog lastminute een broek gescoord in de Bomont winkel zelf!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg