Ben goed geholpen

Top service!

Net jammer dat niet alles in 1 keer aankomt... spaart toch weer transportkosten en plastic. Milieuvriendelijk is de toekomst...

Mooie kleding top!

Mooie kleding fijne service .... Miste alleen een mooie tas met Zeeuwse knop dr op ;) als Groninger vind ook ik die nog steeds leuk!

uitstekende services

Snelle levering en voldeed volledig aan de verwachtingen

Zeer snelle levering

Via de webshop besteld. De bezorgservice was ook uitstekend. De verpakking vond ik een beetje vreemd, gezien de prijs van het product. Het zat in een plastic bezorg zak. Ondanks deze zak was het product helemaal in orde, dus zijn wij helemaal tevreden.

Goede klantgerichte service!

Lang op mijn bestelling gewacht maar lag niet aan Bomont! Bij DHL was het pakket verkeerd gesorteerd, Bomont heeft gebeld en de dag daarna kwam het pakket....

Uitstekende service met hoge kwaliteit

Snelle levering, prettige aftermarket. Altijd leuke kleding met ieder wat wils.

Levering

Goede en snelle levering

on tevreden

geen mail gehad betreft een artikel waar.ik op zat te wachten maar.vervolgens.aan de.telefoon horen dat het artikel niet.meer.leverbaar was.omdat het niet aan de juiste eisen voldeed

Helaas niet meer beschikbaar

Helemaal blij dat je met korting een mooie trui heb gekocht. Tot je de volgende dag een mail ontvangt dat de trui er toch niet meer is. Als schrale troost een korting van EUR 5,-- op een volgende bestelling. Tja ik had liever de trui.

Uitstekende webshop

Goede webshop, prima afhandeling, goede aankoop gedaan in de uitverkoop, fijn!

prima webshop

Veel keuze, snelle levering

Te laat verzonden

Moest zelf bellen waar mn bestellingbleef

Een goede winkel, niet voor online aankopen

Goede winkel maar NIET voor online aankopen. Doordat ze een gedateerd systeem gebruiken worden producten dubbel(dus tegelijk aan een ander)verkocht. Bij mij werd de helft van de bestelling om deze reden niet geleverd. Je krijgt dan wel je geld terug en een kortingsbon van 5 euro, die je gelijk weer kwijt bent aan de verzendkosten van een eventuele nieuwe bestelling. Een belachelijke oplossing. Als je niet met de tijd mee kunt, open dan geen webwinkel. Voor mij nooit meer!

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Prima webshop

Altijd prima levering nette email updates en service

Wat een heerlijk bedrijf

Een mooie en duidelijke site. Overzichtelijke en een duidelijke layout. Mooie merken en ook mooie prijzen, de sale is een aanrader !!!!

Helaas

Verkeerde maat ingepakt in het pakket. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Er zou nog ��n broek van dezelfde maat in een filiaal zijn. Men ging kijken of deze nog vrij was. Ik zou daarover een mail krijgen. Heb echter niets meer gehoord.

bestelling goed en snel geleverd

Langere bezorgtijd

Ik ben gewend bij de meeste webshops, vandaag besteld , morgen in huis. Ik had mijn bestelling op maandagmiddag geplaatst en deze werd op donderdag bezorgt. Alles was prima in orde, maar vond de bezorgtijd een beetje lang duren.

Bedankt

Ik ben zeer tevreden over alles. Klantvriendelijkheid een 10 ! Prettige kerstdagen en een goed en gezond Nieuwjaar allemaal..

Slechte bezorging door DHL. Bomont, neem alstublieft een andere bezorgdienst.

Bezorging gaat na 3 x retour afzender. Komen gewoon niet op afgesproken tijd, dan is er geen briefje met een code. Je kan dan geen wijzigingen maken als de volgende dag niet uitkomt omdat je de dag ervoor al vrij genomen had. Zeer slecht. Bomont zelf niet op aan te merken maar door bezorging twijfel over nogmaals bestellen.

Hele goede ervaring met Bomont

Helaas was mijn bestelde artikel niet meer leverbaar. Ik heb hier heel snel een uitgebreide mail met duidelijke uitleg en excuses over ontvangen. Teven een waardebon gekregen om een volgende keer te kunnen besteden. Heel klantvriendelijk.

Goede levering

Goede levering en snel wel zonde van de verzendkosten twee dingen in twee dagen maar zo heb je je bestelling wel super snel! Goede overzichtelijke website.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg