Jas in de uitverkoop besteld bij Bomont en deze was na een dag al in huis.

top !

Goede aanbiedingen en snelle service

snel en goed

uitstekende kwaliteit kleding

Een webshop zoals het hoort...

Geen op- of aanmerkingen: ga zo door!

Snel en betrouwbaar

Bestelling jas

Eenvoudige bestelwijze en snel in huis!

super bedrijf!

De bestelling moest vanuit meerdere filialen komen en daardoor kreeg ik meerdere pakketjes. Alles prima verpakt en redelijk snel geleverd. Bestelling donderdagavond geplaatst, de helft zaterdagochtend in huis, de rest dinsdagmiddag. Retour was ook makkelijk en snel geregeld

Snelle en nette levering! Top!

Snel en netjes geleverd.

uitstekend

uitstekend, zoals je het wilt

Snelle correcte levering

Al diverse malen wat besteld en altijd correct geleverd. Aanrader met altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

Goed!

Alles prima, alleen retour zenden kostte erg veel tijd!

Snelle levering goed product

De levering was zeer snel en veilig ingepakt Prima doe zo voort

zeer goede service

Ruim assortiment, snelle levering en een uitstekende service

Prima service, snelle levering, top.

Prima service snelle levering top.

Gewoon prima!

Een snelle levering en daarna een snelle afwerking van het terug gestuurde produkt. Het bedrag stond binnen een paar dagen al op mijn rekening.

Duidelijke site, snelle levering

Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen.

mooie kwaliteit!

De jas is zeer degelijk en warm

Helaas was mijn maat niet leverbaar, naar de service is 100%

Helaas was het bestelde artikel ( Maat XXL ) Veel te klein. Dit terwijl ik normaal XL artikelen koop. Maar het terugsturen en het terugstorten van de betaling verliep geheel correct, dus ik blijf graag klant.

Binnen een paar dagen keurig afgeleverd

Erg goed, wel duur!

Mooie spullen en kleding, wel erg duur!

Super mooie jas

Makkelijk besteld en snel in huis! Mooie jas en komt overeen met plaatje op de website. ??

bestelling correct uitgevoerd

kwaliteit van het bestelde voldeed volledig aan de verwachting!

Snelle levering mooie prijzen

Zie hier boven

Top service!

Heldere website en zeer snel geleverd! Helemaal top!!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg