Makkelijk shoppen

Bij gebrek aan tijd om in de stad te gaan shoppen, kun je niet makkelijker dan bij Bomont aankloppen.

Leuke website

Bomont heeft een leuke website met leuke kleding. Ik vond het alleen jammer dat ik een bestelling had geplaatst en de bestelling in 2 aparte bezorgingen binnen kreeg. Dus ook 2 keer bezorgkosten moest betalen voor het terug sturen. Ik weet niet of ik nog hier ga bestellen. Ook omdat je moet betalen als je iets terug moet sturen. Uiteindelijk was ik voor het ene kledingstuk dat ik gehouden heb bijna 6 euro duurder kostte door het terug sturen van de 2 pakketjes.

Zeer Snelle levering van bestelde goederen

Ik was verbaasd hoe vlot en simpel mijn bestelling ging , ik had er dan ook niet echt vertrouwen in tot dat ik mijn bestelling na amper vier dagen had toe gekregen. Gewoon weg super bediening

Goed service

Goed service

Prima service!

Prima en snelle service!

Afwerking

Voor een toch vrij duur artikel valt het tegen dat de rok niet eens is gevoerd! Anna van Toor notabene en dat het in een plastic zakje wordt verzonden.

Snelle levering, prima afhandeling

Perfecte service

Snelle levering, duidelijkheid voor eventuele retouren en vriendelijke benadering bij contact!

Personeel was erg in de weer om mijn probleem op te lossen.

Ik bracht iets terug in de winkel wat online besteld was en betaald, echter in combinatie met een kortingsbon. Dit was blijkbaar wat ingewikkeld, men wist er niet goed raad mee. In de winkel hebben ze meteen een collega van de webshop gebeld om duidelijk te krijgen hoe men hiermee om moest gaan. Winkel en online lijken niet exact samen te werken qua financi�le afwikkeling. Het is uiteindelijk wel goed opgelost. Mijn advies richting webshop is om 's avonds te kunnen chatten als je ergens tegenaan loopt tijdens je bestelling. Verder is Bomont een superconcept met een mooie mix van kleding en woonaccessoires en betrokken personeel.

vlot verloop v bestelling en levering

Als verloopt klaar en duidelijk.

verzending op tijd

jammer dat t niet aan een kiala punt of post nl af geleverd word dat zou idiaal zijn om dat er ook menssen die overdag werken en af geven bij de buren is niet idiaal hartekijk dank er voor

bezorging en verzorging heel corect

maakt waar wat men belooft.

Verkeerde kleur opgestuurd

Verkeerde kleur geleverd. Moest geruild worden in de fysieke winkel in Middelburg terwijl ik zelf in rotterdam woon... Moest aan familie vragen om de sjaal te ruilen. Vind dit slechte service als je iets online aanbiedt

Prima service, duidelijke website, snelle levering

Helaas had de jas die ik had besteld niet zo'n goede pasvorm, maar op de foto zag hij er heel mooi uit. Ook de afwerking was heel goed, maar ik leek er 3 maten dikker in....

Extra korting

Op het moment van ontvangst van een besteld Jack bleek er een nieuwe kortingsactie waardoor ik recht kreeg op 50% korting ipv op 25%. Ik vond het zeer netjes dat eea door Bomont per mail werd bevestigd.

Ik kwam toevallig de site van Bomont tegen en zag een vest dat ik zocht. Het was nog afgeprijsd ook, dus gelijk maar besteld en gelijk nog maar een ander leuk vest. De aflevering verliep vlot en correct. De kleding beantwoordde geheel aan mijn verwachtingen. Ik kan Bomont dus van harte aanbevelen.

Als de bezorging nog sneller had geweest dan 5 sterren! 13.30u besteld en ontvangst was 2e werkdag erna!

vlotte afhandeling!

erg tevreden, vlotte afhandeling.

Snel en makkelijk

Goed en snelle service.

snel en correct

Giede site, snelle levering, goede service

Super service en snel!

Besteld betaald en geleverd binnen no time, super!

Retourpakket

Bij het retour zenden van het pakket was er geen terug koppeling naar de klant . Zoals we hebben u pakket in goede staat ontvangen. De juiste maat is nog aanwezig deze zenden we naar u toe { omwisselen van pakket } . Geen vermelding wanneer het word afgeleverd pakket is dan niet te volgen. Toevallig is het goed gegaan ik was thuis bij aflevering.

SUPER

super tevreden

Perfecte service snelle reactie

Zeer goed en snelle reactie terug

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg