Waardeloos

Ik heb niets gehad en wel betaald, dus lijkt me logisch dat ik zeer ontevreden ben.

Snel

Vlotte bestelling online en snelle levering. Super

Het retourneren zou toch makkelijker moeten kunnen

Het retourneren vind ik maar gedoe. Op de site staat dat je het pakketje terug kan brengen bij een DHL-punt maar als je verder klikt kan je alleen een afhaalafspraak maken. De tijd dat huisvrouwen heel de dag thuis wachten is toch echt voorbij. Dan moet je zelf Bomont bellen om een verzendsticker. Bij de H&M gaat dat veel makkelijker! Daar zit een retoursticker reeds bij het pakje.

goed, niets aan te merken

goed, niets aan te merken

Mooie en goede kwaliteit

Prima geholpen in de winkel, goed geslaagd voor een mooie winterjas

Uitstekend!

Snelle levering, doen zoals ze beloven.

Heel tevreden

Heel tevreden alles verliep zoals het hoort

Alles naar wens

Prima snelle levering. Iets retour sturen ook geen probleem (uiteraard). Mooie acties e.d. Daar houden wij van.

snelle en accurate service

snelle levering en goede afhandeling bij retour

Prima geleverd ..mooi item .

Mooi materiaal en correct verzonden

tevreden

Goed genoeg ik ben heel tevreden over

Zonder broek....

Er is op zaterdag een verkeerde maat broek geleverd. Op maandag telefonisch goed geholpen door Bomont. Via DHL online retour proberen te regelen. Er werd online gemeld dat het pakketje dezelfde dag opgehaald opgehaald zou worden. Dat is niet gebeurd. Pakketje woensdag afgegeven op DHL punt. Nu is het dinsdag en ik heb nog geen nieuwe broek ontvangen..... Volgende keer beter?

Snelle levering. Duidelijke instructies voor eventueel retourneren

prima service, snel geld terug bij retour

Snelle levering. Toen het kledingstuk helaas niet paste snel geld terug.

snelle levering winterjas

mooie aanbieding met 30% korting en razendsnelle levering, dat in combinatie met Afterpay maakt dat ik zeer tevreden ben.

Kwaliteit vest laat zeer te wensen over. Zeer jammer

Heb het vest 2 x gedragen en gaat nu al ":pillen" en vertoont na geringste aanraking lussen. Mooi model maar slechte kwaliteit. Helaas! Wat gaat u hieraan doen?

prima snel geleverd!

jas komt over een met het plaatje, snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed!

Snelle en prima levering en gehad!

mooie prijs en snelle levering

voor herhaling vatbaar

prima kwaliteit, keurig geleverd

gewoon goed, geen opmerkingen

Prima service en kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ka beter

Een deelbestelling niet ontvangen. Contact opgenomen met de Bomont wat na 2 dagen uitgezocht is en ik binnen 1 dag een mail zou krijgen wanneer ik de spullen kan verwachten. Nu een week verder niks meer van gehoord. Ik heb ze gemaild... ben benieuwd.

Heel fijne zaak!

Heel fijne zaak, mooie kleding en accessoires, vriendelijk en deskundig personeel. Als er een probleem is komen ze je tegemoet. Je kunt achteraf betalen. Een puntje van feedback, ik had een kortingscode die niet werkte. Maar hier heb ik nog geen contact over opgenomen.

Soepele transactie, snel geleverd, makkelijk retourbeleid

Helaas past het artikel niet goed en stuur ik het retour, maar het is snel en met zorg geleverd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg