BoMont, een aanrader voor iedereen!

BoMont is een webwinkel met goede merkkleding, mooie acties, perfecte service en bereikbaarheid en spoedige terugstorting na retournering. Gewoon TOP!!

Dik voor mekaar

Dik voor mekaar

levering on line bestelling

naar tevredenheid

Besteld en binnen 2 dagen geleverd

Besteld en netjes op tijd geleverd

Artikel werd snel en netjes bezorgd, en er zat nog een mooie tas bij ook ??

Prima webwinkel retour snel geregeld Inclusief terug betaling

Snelle en goede levering

Jas was te klein retour gestuurd om te ruilen voor maat groter, was snel en makkelijk.

Perfecte service

Goeie ervaring

Twas prima

helemaal goed

Aanrader

We twijfelden over hoe de maat uitviel, daarvoor contact opgenomen met bomont. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Fijn dat er een winkel achter de webshop zit..dit wekt vertrouwen. De bestelling was de volgende dag al in huis en de jas zat super! Ons zoontje was er erg blij mee!

Snelle en duidelijke service (ook bij retouren).

Snelle en duidelijke service (ook bij retouren).

Prima webwinkel

Prima webwinkel, zoals het hoort!

Snelle service, bestelling voldoet aan verwachtingen!

Ik heb mijn shirt vlot ontvangen. Goede kwaliteit. Mooie kleur. Zit lekker.

Eerste kennismaking goed bevallen.

De jas die ik besteld had voldeed aan de verwachtingen. Vlotte verzending, duidelijke communicatie over status verzending. Prima!

mooie jas, echter paar dagen na bestelling nog meer afgeprijsd, dat gaf geen goed gevoel

Zeer tevreden over jas, echter na levering ging de jas 2 dagen later nog meer afgeprijsd. Dat gaf geen goed gevoel.

Super snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit.

uitmuntend

Goede levering. Duidelijke site. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het verloop van je pakket is. ***** Tot de volgende bestelling. MVG Miranda

vriendelijkheid

Ik werd vriendelijk en correct te woord gestaan zowel per mail en telefonisch

Fantastisch vriendelijke en snelle service!

Ik heb een hele goede ervaring met Bomont, zowel in de winkels als online. Ze hebben mooie merken en zijn vriendelijk. Kortom ik kom er graag!

Prima service. Goed bedrijf

Prima geholpen.

Supersnelle levering.

Al een paar keer kleding besteld bij Bomont. Vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis. Ook retour sturen gaat zonder problemen. Tot nu vol lof.

Snelle levering en alles tiptop in orde

Ben heel erg tevreden over Bomont, de kleding is mooi, leuk geprijsd, snelle levering en geen overbodig verpakkingsmateriaal wat ik ook zeer belangrijk vind.

Uitstekende service

Anodeweg 62