Bestelling ging snel en naar tevredenheid

Een tevreden klant omdat alles naar wens en verwachting verliep.

Slechte bezorgservice

10 dagen geleden een winterjas van Superdry besteld. Een week na de bestelling heb ik wel een e-mail ontvangen met daarin excuses en de belofte dat de jas 12 dagen na bestelling alsnog verstuurd zal worden. Erg jammer! Vreemd ook dat ik een e-mail ontvang over een beoordeling terwijl de jas nog niet binnen is. Winterjas is nog niet echt nodig, maar in het vervolg bestel ik liever bij de winkel van het merk zelf.

Snelle levering, netjes ingepakt, mooie spullen

Jammer dat het pakket niet thuis wordt opgehaald. Verder alles prima!

Jas 2 keer niet leverbaar

Jas besteld na 1 week gebeld waar de jas blijft. Was dus niet meer leverbaar. Weer jas besteld krijg ik na 4 dagen een mail die was ook niet meer leverbaar. Word slecht bijgewerkt. Dus heb geen zin meer om weer een andere jas uit te zoeken.

Prima service en mooie kleding

Altijd goede ervaringen gehad

uitstekend

Super snelle levering.

Betrouwbaar & transparant !

Mooi producten; goede service. Aandachtspunt: keuze mogelijkheid voor ophalen vanaf een ander punt gemist.

Alles is probleemloos verlopen!

Verder geen kommentaar!!

Zeer klantgericht

Snel reactie via de mail en mijn retour werd vlot afgehandeld

Topservice

Snelle en nette levering!

Bodywarmer

Prima, mooi en leuk product

Algemeen

Prima geholpen Vlugge levering

Goede webshop

Goede webshop,vrienelijk,hulpvaardig,meedenkende klantenservice

Goed advies en snelle levering

Goed advies, snel geleverd. Producten die retour zijn gegaan, worden ook snel terug betaald!

Mooie kleding, goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering geen bezorgkosten.

jas besteld

Goed en snelle bezorging en je word goed op de hoogte gehouden van je bstelling top

Snelle levering Goed product Kortingsbonnen er bij in Handige tas er bij geleverd

Goed bedrijf en snelle levering ziet er netjes verzorgd uit

Goede service en mooie kleding.

Heb al vaker bij Bomont besteld en nu recent weer. Alles op en top verpakt, leuke shopper erbij en helemaal happy! Klantenservice ook prima trouwens.. geen op- of aanmerkingen..

Prima winkel/ webshop

Al verschillende keren wat gekocht, zowel in de winkel als via de webshop. Ben altijd tevreden, prima winkel en webshop ??

Snelle en uitstekende levering!

Prima aflevertijd, product voldeed aan verwachtingen.

Helaas was het jasje erg gekreukt, ik moet het laten stomen om de kreukels te laten verwijderen. Verder alle lof!!!

Het bestelde item nooit ontvangen

Ik had een aanbieding ontvangen van � 15 korting. Item besteld en betaald. Vervolgens ontving ik bericht dat het item toch niet leverbaar was. Ik kreeg een korting van � 5 als tegemoetkoming. Maar de korting van � 15 was verdwenen en het artikel niet gekregen! Wat een slechte service

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg