viendelijk en correct

goed georganiseerd prettig en bereidwillig personeel afhandeling bij ruilen liep perfect tijdige berichtgeving na een bestelling kortom; heel plezierig

Geweldige webshop!

Service is top! Het bestelde artikel was snel geleverd. Verder geen problemen gehad. Echt een leuk webshop!

Goede snelle levering

geld!!!

het duurt erg lang voordat ik het geld krijg van het geretourneerde vest (100euro)

top!

1e aankoop, goed bevallen, snelle levering

Super service, en makkelijk te bestellen.

Ze maken waar wat ze beloven .

Een geweldige service

Belachelijk eerst formulier uitprinten anders neemt DHL het pakket niet aan

Geen service om het retour te sturen. Eerst formulier printen invullen en dan pas neemt DHL pakket van Bomont aan.

uitstekende levering.

De bestelling werd keurig verpakt en netjes snel afgeleverd

Ik heb 2 producten besteld. E�n product was daarvan al uitverkocht en kreeg ik niet geleverd. Bomont heeft dit super opgelost door mij daarvan goed op de hoogte te stellen en een kortingscode toe te sturen.

nvt.

Geen commentaar

alarmtag, atijd handig.:)

Artikel snel geleverd. alleen zat de alarmtag er nog aan. Deze zelf maar verwijderd.

Mooie jas en snelle levering.

Geen problemen

Eerste bestelling bij Bomont. Goed van prijs en netjes verzonden en aangekomen.

Vriendelijk en accuraat

Aanvankelijk verkeerde maat geleverd, maar na telefonisch en mailcontact probleem zeer vriendelijk en snel opgelost.

dik prima

snelle service en levering, goede prijzen

????

Zoals het hoort

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Geweldig snel

Was in de winkel, maar het artikel was niet in mijn maat aanwezig, Thuis besteld en een dag later al binnen. Hangt in de kast, te warm vest voor deze dagen !!

uitstekend geregeld

Goede service en bestelling en bezorging adequaat afgehandeld

Service

Super goede service

Artikelen niet geleverd

Voorraad op de website is niet up to date.

Een site waar je gerust iets kunt bestellen!

Fijne site, snelle levering, ik bestel hier vaker!!

Snel en goed verpakt aangekomen.

Mooie spullen snel en goed verpakt aangekomen. Super!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg