Rok van Quistion

Donkerblauwe rok besteld, zwarte rok ontvangen. Na tel. overleg kunnen ruilen. Maar daar ging wel ruim 1,5 week overheen. Uiteindelijk goed geleverd en mooi product

Tevreden

Prima service en ook door klanten service goed verder geholpen.

Prima service !!!

Besteld op zondag en 2 dagen later reeds ontvangen. Levering goed verzorgd. Ik kan geen enkel negatief punt aanhalen. Kortom, een nieuwe tevreden klant !

Nette snelle levering

Volgende dag in huis

Top service!!

Ben superblij met mijn aankopen van Riviera Maison! Klantvriendelijk en servicegerichte personeel bij Bomont!

Makkelijke en toegankelijke website en een snelle levering

Heel vriendelijk !!

Ben supernetjes aan de telefoon geholpen !

Snel en eenvoudig

Snelle levering. Ook ruilen ging goed. Alleen jammer dat daar geen mail over kwam. Maar binnen een week had ik de ruiling binnen.

Netjes en verzorgt in een korte tijd

Kon niet meer geleverd worden

Jammer maar helaas kon het cadeau van mijn vrouw niet meer geleverd worden. Zorg gewoon dat je websitevoorraad op orde is. Wel een ***lig mailtje ontvangen met zo een standaard kortingscode.

dikke 8 iedereen aan te bevelen

jurk van kyra en ko

Mooie jurk, goede kwaliteit en zoals verwacht snelle levering met als kado een fijne shoppingbag.

Snelle levering!

Snelle levering Goede kwaliteit Maat klopt Perfect!

Teleurgesteld

Ik had een shirt besteld dat ik echt super graag wilde hebben bij een ietwat lastig te combineren broek. Ik was helemaal blij dat ik het had weten te bemachtigen in de juiste maat... Bleken ze die maat niet meer te hebben :-(. Ik kreeg wel een kortingsbon aangeboden maarja, daar heb ik het shirt nog steeds niet mee.

super

Snelle en goede levering

Netjes op tijd binnen.

Duidelijke website en artikel was snel binnen.

perfect

Heb jullie aanbevolen bij mijn vriendin

Gewoon goed!!

????????????

Goede service.

Heel tevreden.

altijd als

erg vriendelijk en behulpzaam, ongeacht of in upload of online

Snelle levering ,goed verpakt!!

vlot geregeld, fijn dit keer zonder verzendkosten

Zending met kleding werd vlot afgeleverd. Fijn dat het ook zonder verzendkosten heen en weer gestuurd kon worden. Dat is volgens mij niet standaard, maar wel tijdens deze bestelling. Mag van mij de standaard worden! Lastig was wel het moeten printen van het retouretiket van DHL. Ik stond al met het pakket klaar toen ik zag dat ik eerst nog wat moest printen. Thuis geen werkende printer in bezit, dus elders heen moeten gaan om te kunnen printen. Kan er geen retoursticker bij de zending zodat je die meteen op de verpakking kunt plakken en ermee naar het DHL punt kunt gaan?

Top bedrijf

Een woord. Alles is top!

Prima en snelle service

Bestelling was heel snel en goed afgeleverd

Bijzonder goede service!

Bomont rekent geen verzendkosten en ook niet eens bij retourzendingen. Dit vind ik bijzonder. Jammer genoeg viel een besteld kledingstuk mij tegen, maar zonder problemen werd het betaalde bedrag teruggestort en ook nog eens heel snel. Top!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg