Snelle en correcte levering

Uiterst snelle levering

Geisha blazer

Zeer tevreden met het jasje en de levering ervan.

Zoals het hoort

Alles prima verlopen. Netjes verpakt, retourbon, en het artikel nieuw iin originele verpakking. Precies zoals het hoort

Snelle en vlotte levering

Mooie jurk besteld. Goede en snelle levering. Tip voor Bomont: schaf leveringskosten af. Dan bestel ik vaker.

Nette servise

snelle levering en goeie service

niet geleverd uitverkocht

Uitverkocht erg jammer, heb het geld terug gestort gekregen.

Snel en makkelijk

blooming poloshirts

snel geleverd

Snel en accuraat

Product conform verwachtingen ontvangen

Snelle service, bestelling binnen de beloofde termijn ontvangen, netjes verpakt.

tevredenheid

Vraagt om het meer te doen

gewoon goed

alles verliep naar wens

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

gewoon een moderne winkel met goede service en mooie spullen

snelle, juiste levering.

Snelle goed te volgen levering van het juiste product.

Betrouwbaar,

Heb al een paar vervelende ervaringen met kopen via internet ben er dus een beetje huiverig voor. Toch weer een nieuwe poging gedaan bij Bo Mont en dat verliep geheel volgens wens. Belangrijk vind ik de betrouwbaarheid en wel doen wat ze zeggen en dat klopte voor de volle 100%. Bedankt.

bestelling

Bestelling was snel binnen.Prima Site.Ook bij retouneren een snelee afhandeling.

Mooie producten

Houdt wel rekening met een wat langere levertijd (een week)

Geweldige customerservice medewerkster

Geweldige customerservice medewerkster aan de telefoon gehad. En super snelle verzending zelfs in de sale periode.

Snelle goede levering

Goede aankoop en goede service

Perfecte levering

Fijne winkel

Snelle levering en vriendelijke medewerkers.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, echter vlek op t-shirt

Snelle levering, niets op aan te merken. De enige opmerking die ik heb is dat er een vlek op het t-shirt zat, precies aan de bovenkant. Ik kan me bijna niet voorstellen dat degene die het shirt ingepakt heeft dit niet heeft gezien. De vlek is er uit gegaan in de was, maar ik vond het jammer om het nieuwe shirt meteen te moeten uitwassen. Slordig ingepakt.

na bestelling blijkt jurk niet meer voorradig, geen alternatieven geboden

na bestelling blijkt jurk niet meer voorradig, geen alternatieven geboden