Helemaal tevreden met Bomont !

Ik heb recent verschillende kleren bij Bomont besteld. Ik had mijn bestelling heel snel in huis en ben heel tevreden. Er ontbrak iets aan mijn bestelling en heb Bomont hierover gebeld. Heel aardige mensen en het is perfect en snel opgelost. Klasse !!

Snel geleverd.

Alleen jammer dat er (nog) geen mogelijkheid is om het in ��n van de winkels op te halen.

verkeerde levering, wel goed opgelost

Verkeerde bikini top gekregen. Wel goed geholpen.

UItstekend!

Alles is goed verlopen. Makkelijke site om te bestellen en via de mail werd je op de hoogte gehouden. Het pakketje werd snel bezorgd! Wat ik ook fijn vindt is dat je achteraf kunt betalen.

Bestelling kan niet geleverd worden. Mededeling na twee dagen via de mail en bedankt! Dit kan niet.

Zeer onbeschofte en onprofessionele benadering van de klant die tijdig bestelt en betaald heeft maar na twee dagen (?) een mail ontvangt dat de bestelling niet geleverd kan worden met een blabla-afschuif argumentatie. Een bestelling is een koopovereenkomst waarbij bomont de verplichting heeft om het goed ( in dit geval een polo) te leveren. Dat wil zeggen: direct na het plaatsen van de bestelling en betaling dient een medewerker de betreffende polo uit de winkel te halen en deze te verzenden naar de klant en niet aan iemand anders te verkopen en vervolgens mij na twee dagen een mail te sturen dat de polo niet meer op voorraad is. Ik heb zelfs net voor het plaatsen van de bestelling nog gebeld met bomont omtrent de polo ( maat en pasvorm). Niemand gaf toen aan dat de betreffende maat niet meer leverbaar was. Bomont komt zijn verplichting niet na en schuift het af op een voorraadsysteem wat niet optimaal functioneert, biedt excuses aan en een kortingsbon van het geweldige bedrag: 5 euro. Nu nog afwachten of ik het betaalde bedrag terugontvang??

goede service

Hele mooie kleding! Ook met een tegenvaller wordt hier goed mee omgegaan. Super snel ook met leveren. ik ben zeer tevreden.

Mooie kleding, prima service en snelle levering

Perfect!

Goede service!

broek

Zeer tevreden over de broek

Snelle levering!

bestelling kleding

snel en accuraat geleverd

Snelle levering nette prijs

Van harte aanbevolen

Levering snel, toch enkele tegenvallers.

Bestelling geplaatst, dag later bericht dat 1 kledingstuk er toch niet meer was. Vervolgens bestelling gekregen, was er 1 kledingstuk verkeerd geleverd. Werd wel opgelost. Vervolgens alles retour, moet je toch nog de verzendkosten betalen. Kortom niet super slecht, maar elders zeker beter.

Tijdige levering en correcte en snelle afhandeling bij retourproces

Hele goede service

Ik moest iets terugsturen omdat de kleur mij toch niet echt goed stond in mijn gezicht. Kreeg twee dagen later al bericht dat het pakketje ontvangen was en mijn geld en bezorgkosten teruggestort werden.

snelle goede levering

uitstekende kwaliteit en snel.

PRIMA

artikel vlot bezorgd en was goed.

Voorraad niet op orde

Bestelling geplaatst, bleek na 2 dagen dat de bestelde order niet meer leverbaar was.

GOED

OVERZICHTELIJKE EN SNEL

DHL slechte levering

Bestelling is retour gezonden. Via site DHL was er niets mogelijk om iets aan te passen. Vervolgens gebeld met bomont en zouden bestelling opnieuw versturen. Is daarna gewoon als retourzending behandeld. Dus wel betaald, niet geleverd. Reactie op antwoord: het is niet helemaal opgelost hoor. Er is een korting aangeboden voor een volgende bestelling, ik heb mijn bestelling niet gekregen die ik wel heb betaald. Deze is inmiddels niet meer op de site beschikbaar.

Levering zoals vermeld in de email. De site van Bomont is ook duidelijk en overzichtelijk. Dus ik ben dik tevreden ?

mooie zaak met prachtige producten!

Keurige levering! Snel en goed! Mooi shirts gekocht voor de vakantie!. Zoon blij en tevreden!

Meerdere kledingstukken

Jammer dat de bikini kapot was. De andere kleding voldeed wel aan onze verwachting

Snelle levering!

Anodeweg 62