Zwembroek en zonnebril besteld

Geen problemen, besteld, bevestigingsmail met informatie en bestelling ontvangen zoals het hoort..! Super service

Bomont zou in Limburg moeten komen!!! Ontdekt tijdens menige vakantie in Zeeland.

Jammer dat mijn winkelaankopen in Domburg, Middelburg en omstreken in sommige winkels netjes op mijn klantenkaart worden gezet zonder te vragen ... terwijl als ik online bestel, hetgeen ik ook redelijk vaak doe, ik niet van deze bestellingen op mijn klantenkaart terug zie of komt te staan. Dat vind ik persoonlijk het enigste minpunt.

snel en prettig geholpen

mooie sortering in tassen en diverse andere artikelen en een goede service wat ik erg belangrijk vind.

alles prima verlopen

bestelling en afhandeling makkelijk en allemaal prima verlopen.

gewoon goed!

netjes aan huis gebracht, goed verpakt. en goede prijs!

Zo als het hoort..!

Betrouwbaar

Na retour snel geld terug.

Pakketje snel in huis. Jammer dat de blouse niet paste.

Mooie en duidelijke site

Overzichtelijke site duidelijke omschrijving van de maat en het kledingstuk-snelle service.

Goede informatie over de verzending van de bestelling, prima service en goede kwaliteit van de ontvangen producten.

Perfecte service en overzichtelijke website

De uitgekozen jas werd snel bezorgd. De website is heel duidelijk.

Top bedrijf

Zeer tevreden , Bestelling keurig op tijd. Bij retouneren geld keurig terug gestort. En de juiste goede maat volgende dag binnen. Mooie merk kleding.

zeer prettig

Mooie kleding en goede service

goede service

snelle levering en goede service

Helemaal goed

Snelle service en afhandeling

Goede en snelle service.

Ik vind de klantenservice prima, snelle en overzichtelijke afhandeling van mijn retour. Ik bestel zeker nog een keer.

Helaad

Vlot de bestelling kunnen plaatsen. Helaas was het artikel uitverkocht. Naar mijn idee hadden ze de bestelling sneller kunnen afhandelen zodat het artikel toch geleverd had kunnen worden. Echter is het netjes opgelost want ik kreeg een tegoed bon van 5 euro.

Uitstekende service

Uitstekende service. Erg tevreden daarover.

kleurverschil

kleur kwam niet overeen met de beschrijving. Op de site stond ' goudkleurig' en om het etiket stond champagnekleurig

Op voorraad

Ik had wat besteld had na de betaling 4 gewacht en toen was de jas niet op voorraad in een keer

foutieve levering opgelost met hindernissen

Fouten kunnen gemaakt worden, maar helaas is het dan wel jammer dat je als klant zelf een oplossing moet aandragen voor een verkeerde levering. Jukje besteld in de winkel; tot zover alles ok�. Tot het pakketje werd bezorgd: verkeerde kleur geleverd. Helaas... Dan even bellen met klantenservice. Jammer genoeg wordt er niet direct een goede oplossing geboden voor de gemaakte fout. Optie1: opnieuw bestellen en hopen dat de jurk nog in de juiste kleur leverbaar is en ander jurkje retourneren. Nee dus. Optie2: jurkje zelf ophalen in ��n van de Bomontwinkels. Nee, want dan wordt de jurk alleen maar duurder. Uiteindelijk idee klant: omruiling in de dichtstbijzijnde winkel met zekerheid op juiste jurk. GELUKT! En nu maar hopen dat het een keertje warmer en droger weer wordt...

PERFEKT!

voor het eerst besteld bij Bomont, in een woord PERFEKT alleen DHL kwam niet op het juiste tijdstip maar daar kan Bomont niets aan doen

Goede services

Jammer dat je niet op je persoonlijke site je bestelling kan inzien of kan volgen

Gewoon goed

Snel bestelling thuis en bij ruilen ook geen probleem

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg