Alles volgens afspraak geleverd

Prima,alles ok�

Stoffen vallen tegen.

Snelle nette levering

Helemail prima snel en netjes geleverd Ik zou zo weer een bestelling plaatsen

Lange levertijd en geen reactie op mail.

2 produkten besteld op 16 juli maar nog steeds geen bericht ontvangen. Ik hoop dat ik morgen 27 juli eindelijk een reactie ontvang op mn mail en hoop dat ik uiteindeijk ook de reeds betaalde produkten nog zal ontvangen!!

Snelle afhandeling

Goede service!

duurder dan elders

duurder dan elders

Uitstekende service

Helemaal tevreden

Maxi jurk

snelle en nette levering. de maat klopt goed.

Snel en betrouwbaar

Mooie shirts

Snel en betrouwbaar

Wat de titel al zegt....snel en betrouwbaar!

Super service!

Mooie Ralph Lauren pet besteld, was nergens op internet meer te vinden. Netjes binnen 2 dagen had ik de pet al thuis! Erg goede service, ik koop hier graag nog een keer!

Een tevrede mens!

De titel zegt al genoeg, ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling.

Snelle levering mooi product

De afwerking van de tas is mooi. Snelle levering Merci

Top bestelling

Besteld en een paar dagen later in huis, de zwembroek was te klein gratis retour gestuurd en een grotere maat toegezonden gekregen.

gewoonweg positief op elk punt

over de ganse lijn dik in orde.!!!!

Top geleverd

Nog geen geld terug

Snel mijn jas binnen gekregen, echter was deze te lang en heb ik de jas teruggebracht, echter heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen.

Goede kwaliteit shrit

Bezorg kosten

ik vind het een beetje vreemd dat ik toch bezorgkosten moet betalen als mijn bestelling in twee zendingen wordt verstuurd. De twee pakketjes kwamen op dezelfde dag aan. Dat ook nog zelfs. Verstuur de bestelling pas als de hele bestelling compleet is. Of meld het vooraf dat er bezorgkosten bij kunnen komen?????

uitstekend

prima bezorging, goede klanten service en flexibele retour service

Goede service , mooie artikelen , snel in huis !

Veel keuze , snelle levering, echt aan te bevelen.

Snelle levering.

Snelle levering, wel hoge bezorgkosten en gedoe om retour te sturen.

Snelle levering en goede service

Alles perfect

Bestelling super verlopen, kwam uit 2 verschillende filialen, kregen daarom 2 pakketjes, maar we werden er duidelijk over ge�nformeerd dat dat mogelijk was.

Keurige snelle levering

Mijn bestelling was sneller geleverd dan verwacht. In perverste staat. Ben erg tevreden!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg