Snelle levering en prachtige kwaliteit van de bestelde kleding.

Z��r tevreden

Geen goedkope winkel maar prachtig kwaliteit erg bluij met mijn aankoop

Ben blij dat ik jullie heb gevonden.en ben zeer tevreden.

Prima jasje met goede pasvorm

Meer dan goed

goede service

Goede service mooi kleding

Plussen en minnen

Bestellen op zich gaat prima, echter voor veel kledingstukken is de keuze beperkt doordat maar weinig maten leverbaar zijn. Voorts wacht ik nu al een week op levering van een andere maat na retournering van een kledingstuk dat te groot uitviel. Een tussentijds bericht dat de retourzending is ontvangen en de nieuwe zending onderweg zou op prijs worden gesteld

Goed alleen jammer dat het DHL punt bomont niet accepteert. Dus extra kosten!

Alles snel ontvangen. Helaas kent het DHL punt in ons dorp bomont niet. Het pakke werd niet geaccepteerd. Daardoor extra verzendkosten moeten maken

goede snelle levering in nette verpakking. Artikel goede kwaliteit

Snelle levering en geweldige service!

Bij iedereen aan te bevelen bedrijf!!

Mooie site en snelle levering! Zeer tevreden!

Perfect geregeld

Snel en goed geregeld

Snelle en correcte levering

Complimenten. Een snelle en correcte levering gehad

Correcte en snelle levering!

Makkelijk online bestellen en als het artikel niet juist is, ook weer makkelijk en gratis retour!

Heel snelle levering en maat klot prima precies zoals op de folder stond. geweldig.

een tien netjes alles geregegeld en snelle levering.Betaling achteraf ook prima geregeld.

perfecte service

prima en snelle service

Snelle levering en prima service.

Prima snelle levering

Prima website goede levering

goed,nette verzorging en reactie ook via mail snel en goed beantwoordt

Prima levering

Artikel op tijd geleverd en 100% ok

Snelle levering en prima product

Snelle en correcte levering

Goed en snel, helaas viel de pasvorm tegen

Uitsekende service.

Ik had een vest besteld via de webshop maar de kleur viel tegen ! Maar ik had een ander vest gezien in de winkel ,en ik kon hem zo omruilen.

Goed, snelle levering

Geen opmerking

Alles is naar wens verlopen.

Goede ervaring net bestelling

Tevreden!

Groot assortiment, snelle levering, makkelijk te retourneren.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg