vlotheid

De bestelde goederen zijn vlot aangekomen .

Hoed had klem gezeten.

De hoed van deze bestelling had duidelijk klem gezeten. Rand van hoed aan ene zijde verfromfraaid. Heeft enige dagen met gewicht erop gelegen, is nu in orde. Beter in het vervolg verpakken in karton, in plaats van in een plastic tasje.

Prima! Goede service, snelle verzending. Bij tel contact, vriendelijk telwoord gestaan.

Snelle bezorging

Ik heb heel snel, binnen 3 dagen mijn badpak ontvangen. Geweldig! Bedankt voor deze snelle bezorging.

Bandeau bikini.

Ben al een tijdje op zoek naar een leuke bandeau bikini. Had er bij Bomont een gevonden. Helaas zat het artikel niet naar wens, bovenstuk zat niet mooi, en heb ik het retour gestuurd. Ben door Bomont netjes geholpen toen ik het in de winkel kwam afgeven.

Alweer super verlopen

Duidelijk site, snelle levering

perfect

goede en snelle service

Gewoon uitstekend.

Alles goed en snel geregeld.

Snelle levering via website na bezoek aan de mooie winkel.

Bij een bezoek aan de winkel in Renesse was een mooie bloes niet meer in mijn maat aanwezig. De verkoopster tipte me over de webshop. Snel en fijne levering.

Geweldige service

Snelle levering, ik bestel hier graag.

Goed, maar product was te krap en te kort

Product was goed, jurk was alleen te krap en te kort ( is geretourneerd )

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering,goede service.

Goed georganiseerd en betrouwbare organisatie voor online aankoop.

Bij aankoop een eenvoudige administratie mbt aflevering en mogelijke retour zending / ruiling.

netjes verpakt, snelle levering

snelle service

snelle service

Slechte levering

Ik had 4 dingen in eens besteld. Aangegeven was dat de bestelling in delen bezorgd zou kunnen worden. Dat vind ik geen probleem. Ik kreeg 3 mailtjes op dezelfde waarbij ik de levering kon volgen. Twee pakketjes zijn netjes geleverd. De derde kwam niet. Na een paar dagen maar eens gebeld, want levering was ook niet meer te volgen. Antwoord was, pakketje was beschadigd en is opnieuw verzonden vandaag. Na een paar dagen nog geen pakketje, weer gebeld. Antwoord het is druk op de site van de bezorger ik laat u per mail vandaag iets horen. Niets gehoord. Twee dagen later weer gebeld. Ze gingen het nazoeken en zouden per mail iets laten weten. Per mail antwoord pakketje is zoek. We maken het geld naar uw over binnen 2 -5 dagen. Paar dagen later mail dat ze het pakketje retour hebben ontvangen van mij en dat ze het jammer vonden dat een bestelling niet aan de verwachting voordeed. Een standaard mail dus. Niet gepast in dit geval vind ik. Het geld is wel netjes overgemaakt. Bomont is een fijne winkel, maar ik ga er nooit meer iets vooruitbetalen. Ik ga wel naar de winkel.

Uitmuntend

Uitmuntend, prima service en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Goed geholpen.

Goed geholpen. Product is ook zoals we verwacht hadden.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Snelle levering goed verpakt.

Gewoon goed

Ik zou niet weten waarom iets boven goed zou zijn! Je besteld het wordt verzonden daarna besteld, Bomontactie is afhankelijk van de verzender? Bestellen van een fotocamera ik bedrieglijk, de foto geeft een veel beter beeld van het product dan de werkelijkheid!

snelle levering!! top

snelle levering, pakketje kon in brievenbus!! top

Goede service en snelle levering

Goed geholpen

Goede en snelle levering

Prima service en supersnelle levering

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg