Snelle levering en goede service

De bestelling was binnen na 2 dagen. Netjes verpakt en levering zoals staat aangegeven op de website.

Prima service. En snelle retourverwerking.

uitstekend

alles is goed en snel verlopen

Toch goed opgelost

Niet alles was goed geleverd en de hele afhandeling duurde lang doordat met Kiala wordt gewerkt en er diverse feestdagen tussen zaten. Maar, uiteindelijk is alles opgelost en ben ik tevreden.

geweldig.

Een mooie kwaliteit

top bedrijf!

Van bestelling tot aflevering en betaling ( after pay ) super geregeld! Top! Zeer tevreden klant.

snelle service ik heb de retour naar de winkel gebracht

Ik moet nog afwachten hoe lang het duurt voor ik mijn geld op de rekening terug heb ,maar verder ben ik tevreden

prima!

Goede service en snelle levering!

Goede service en levering

Snelle levering...SUPER

Matig

Jammer dat ze korting van een vaste klant niet doorberekenen bij de online bestelling

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden! Snelle levering en de bestelde artikelen zijn zoals verwacht!

Helaas was het product niet wat ik gehoopt had maar het kon kosteloos terug!

Bestelling al na een dag in huis. Helaas was de pasvorm niet zoals ik gehoopt had. Gelukkig kon het kosteloos geretourneerd worden.

Precies volgens verwachting.

Prima, precies volgens verwachting.

Keurige afhandeling van levering en retour.

Alles netjes binnen gekregen. Retour van 1 item was goed geregeld.

snelle service, verbeterde retourvoorwaarden

heel goed, nog nooit problemen gehad

goede ervaring...

Mooie nieuwe kleding voor mijn moeder gekocht, mooie kwaliteit en goede pasvorm, keurige aflevering.

Snelle levering!

sneller geleverd dan gedacht! En heel goed ingepakt. Super!

bijna goed

beveiliging zat er nog aan, wel goed proberen op te lossen.

Ik ben goed behandeld, alleen was de site niet up to date en bleek een artikel uitverkocht te zijn, dit werd wel vergoed met een bonus van 5 euro bij een nieuwe bestelling.

Snel

Snelle levering, top producten

Uitstekend.

Klok op tijd en netjes bezorgd.

Thank YOu,everything was perfect!

een uitstekend sevice

snelle levering, het product volgens verwachting.

Verkeerde artikel

Ik kreeg een verkeerd artikel geleverd. Artikelnummer en prijs op bon klopte met mijn gegevens, maar in de verpakking zat een ander artikel. Helaas is het gewenste artikel NU niet meer leverbaar. Ik baal als een stekker.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg