Alles ok,product en levering

Alles ok,product en levering

Hat alles super geklappt

Hat alles super geklappt

Maat was niet aanwezig in winkel�

Maat was niet aanwezig in winkel Etten-Leur , werd gratis thuisbezorgd binnen 3 dagen.

Supersnelle levering top

Supersnelle levering top

Ik heb in de winkel iets besteld

Ik heb in de winkel iets besteld. Kreeg daar verder geen bevestiging van in mijn mail. Op de site kreeg ik ook geen duidelijkheid van de status van mijn bestelling. Hierdoor na een week een mail gestuurd. Bleek de jas al een aantal dgn bij een ophaalpunt te liggen. Mails ook in de spambox terecht gekomen. Dit laatste kunnen jullie niets aan doen maar al met al slecht gecommuniceerd.

Mooie trui van zusss

Mooie trui van zusss Service van Bomont snel en duidelijk

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, veel keuze

Aanvankelijk werd mijn bestelling�

Aanvankelijk werd mijn bestelling geleverd zonder draagriem. Niet zo positief dus. Maar nadat ik dit telefonisch gemeld had werd deze fout meteen verholpen, waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden.Dus al met al een positieve ervaring.

duidelijke communicatie en goed product�

duidelijke communicatie en goed product Netjes geleverd. Gewoon prima!

Leuke kleding

Leuke kleding, goede service online en in de winkel. Ook is het snel geleverd.

Goede service!

Goede service!

Heel tevreden

Heel tevreden. Duidelijk en snelle levering. Mooie kwaliteit.

Hele snelle levering dank en netjes�

Hele snelle levering dank en netjes geholpen in de winkel in Renesse

De dames die ons geholpen hebben waren�

De dames die ons geholpen hebben waren toppie

Snelle en gratis levering.

Snelle en gratis levering.

Vlotte service en levering,heel�

Vlotte service en levering,heel vriendelijk personeel

Super snel geleverd en een mooie�

Super snel geleverd en een mooie kollektie

Snelle levering en alles keurig in orde.

Betrouwbaar en snel

De bestelling ging vlot en makkelijk en de bestelling binnen een aantal dagen ontvangen.

Het is wat ik van jullie verwacht

Het is wat ik van jullie verwacht, dus ok�

Winkelervaring

KWALITEIT EN SERVICE OP HOOG NIVEAU

Vorige week vrijdag trui besteld nu een�

Vorige week vrijdag trui besteld nu een week later nog geen trui helaas . Vaak is het bestellen en vaak binnen 1a 2 dagen binnen maar vindt dit wel erg lang duren. Mvg

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering en alles verloopt�

Snelle levering en alles verloopt steeds correct.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg