vlug en correct geleverd

Ik ben heel erg tevreden en beslist een aanrader.

Super niets om op aan te merken

Super goed. Bestelling op tijd. Bij retour meteen reactie en terugbetaling. Geweldig

Snelle service.

Snelle service. Als je inschrijft dan krijg je ook nog eens �7,50 korting. Betaling achteraf ook mogelijk.

Heel tevreden prima alles

Uitstekend!

Prima webshop

Super netjes ingepakt met leuke tas en snelle levering!

Ik ga vaker bestellen!

Vlot geleverd.

Snel geleverd en goed verpakt

super!

Hele goed service, snelle levering, en alles word heel netjes naar je verzonden

Snel,

Goed verpakt, top

Zeer tevreden over snelle levering, aanrader!

Zondagavond Riviera Maison accessoires besteld, dinsdag geleverd inclusief gratis give away, zeer tevreden! 1 artikel niet meer voorradig, keurig mail van ontvangen en kortingsbon voor de volgende keer, super!

Snelle afhandeling

Jurkje valt wat ruim

Alles perfect!

Snelle verzending, veel verschillende merken, Echt een aanrader voor de hele familie!

Artikel was veel te klein, maten kloppen niet met standaard maten

Artikel terugsturen kost helaas � 4.00, dat is een minpunt, want bij andere aanbieders is dit ook gratis.

prima winkel

Deskundig personeel,dus behulpzaam

Prima bezorging

Bestelproces en aflevering was prima. Geen klachten

Snelle levering, keurige klanten service

Snelle levering, keurige klantenservice, klantgericht

Snel in huis

Netjes bezorgd op tijd

toller shop, gerne wieder

Superschnelle Lieferung, Ware sieht genau aus wie im Internet. Vielen Dank.

GEEN KLACHTEN

POSITIEVE ERVARING MET BOMONT EN N VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE!

Helemaal goed

Bestelling gedaan en vlot geleverd, prima

Snellen en supergoedeservice

Snelle levering. Top!

Vrijdagmiddag besteld. En zaterdagochtend om 10.00 uur stond de bezorger al op de stoep. Top! Fijn die snelle levering.

Uitstekende service na defect jas

Zeer tevreden snelle reactie op mail en er werd gelijk actie ondernomen. Jas helaas retour gestuurd alle kosten vergoed. Ik kom zeker terug bij Bomont Top service

Terugzending

Ik vind het raar dat je EUR 4 moet betalen om iets terug te sturen. Ik zal niet snel meer iets bij Bomont bestellen.

Goede service .

Goede service en betrouwbaar.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg