Snel en goed

Snel geleverd, goedkoop en goede kwaliteit

Aanrader!

Snelle en vlotte service, ook bij retourzending.

prima!

Twee decoratieve houten ladders besteld. Snelle levering, heel goed verpakt. Helaas waren ze voor ons te ruw om kleding op te hangen. Misschien had dat op de site vermeld kunnen worden.

Donsjasje

Mooie kleur en goede maat

Tevreden klant - goede communicatie

Jammer dat het ene artikel dan toch niet geleverd kon worden. Super dat er in Duitsland is geleverd en dat zo snel!! Zeer tevreden over het artikel en de service.

Service van de bovenste plank!

Voor kwaliteit en goede service ben je bij BoMont aan het juiste adres.

zeer onvriendelijke bejegening door personeel in de winkel toen kleding werd teruggebracht.

Zeer onvriendelijke bejegening toen kleding werd teruggebracht in filiaal in middelburg.

Goede service, snelle levering en leuke spullen!

Snelle levering, leuke spullen en goede site!!

Riviera maison

Zeer goed verpakt en snel geleverd

Review bontjasje

Vlotte levering,net product,ben tevreden. Goed ge�nformeerd omtrent levering

Tevreden

Tevreden over alles

Perfecte timing

Bestelde goederen kwamen ruim op tijd, eerder dan verwacht

Snelle levering en afwikkeling retouren.

Mijn eerste ervaring met de Bomont webwinkel. Prettige website en mijn bestelling is keuring binnen de opgegeven levertijd bezorgd. Ook de afwikkeling van de retouren verliep zonder problemen. Ik zal de webwinkel absoluut vaker bezoeken.

Gewoon prima

Gewoon prima.

Nette afhandeling van klacht!

Nadat ik een kapot t shirt geleverd had gekregen is deze klacht netjes tot mijn volle tevredenheid afgehandeld!

prima service

prima service snelle levering zoals vermeld bij aankoop met data van ontvangst en keurig verpakt

Goede snelle levering

Mooie jas .Binnen 2 dagen in huis Top.

leveringsduur

geen problemen, maar de levering duurde wel 5 dagen, wat een beetje lang is

Uitstekend. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen.

Mooie merken. Service uitstekend. Super snelle levering. Volgende dag al in huis! TOP.

snelle en goede service

snelle en goede service

Snel en goed

De bestelde producten zijn snel verstuurd en goed verpakt. Ook in de SALE

Uitstekend.

Ik had in de winkel een jasje gepast maar dat was te klein.Toen kreeg ik het advies om te kijken op de webshop en daar hadden ze het een maatje groter.Ik heb het besteld maar ook dat was te klein.Maar geen probleem ik kon het in de winkel teruggeven. En een paar dagen later stond het geld weer terug op mijn rekening.Prima geholpen.

Matig t.o.v. concurrentie

Ondanks toezegging geen communicatie (track & trace) en ingeval van retour kosten voor cli�nt.

Service

Redelijk snelle behandeling van mail en een snelle levering

Topservice

Laatst een verkeerde bestelling ontvangen, maar na ��n telefoontje is alles meteen opgelost zonder kosten en zonder dat ik eerst de foute bestelling terug moest sturen. Topservice!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg