niet echt snel

helft van de bestelling binnen , overhemd na 11 dagen nog steeds niet binnen, maar ik blijf hopen !

snel en goed

super snelle verwerking van de opdracht, en snelle verzending, ondanks de feestdagen. Ik ben erg blij met mijn jas.

Top !!!

Top service, niks is te veel, aardige vrouwen aan de telefoon, echt een winkel waar ik weerkom!

Prima ervaring

Het bestelde werd snel en correct geleverd. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Kortom: een prima ervaring met Bomont.

prachtig jasje

het jasje was niet meer in de juiste maat in de winkel,dus online besteld alles prima gegaan

Snel, accuraat, compleet en van goede kwaliteit..!

Bomont levert een kwaliteitsproduct met prefect comfort tegen een prima prijs, hartelijk dank...!

momont levering

prima levering, netjes en snel. Maten bleken te klein dus teruggebracht naar de winkel en 2 a 3 dagen later stond geld weer netjes op de rekening. Goed geregeld.

Snelle levering,goede service en retour artikelen wordt snel afgehandeld.

Mooie gaastra jas, vlotte service

Mooie gaastra jas, sjaal en muts. voldoet zeker aan de verwachting. Keurige service, fijn dat de mogelijkheid er is om de jas te retourneren zelfs met hoge korting. Gelukkig was dit niet nodig, een goede koop. Had nog niet eerder iets bij Bomont besteld, maar zal hier zeker weer eens wat bestellen.

Would definitely recommend

Beautiful jacket and fits perfectly! Great store to purchase from. Super fast shipping considering my order was placed around the holidays. You guys should consider shipping to the United States you would make a lot of sales. 5 stars :)

Uitstekende service

Heb een jurkje besteld in de drukke periode van de feestdagen. Alles heel snel en netjes bezorgd. Blij mee!

Zeer tevreden klant

Ik heb mijn jas besteld via internet. Helaas paste de jas niet. Ik heb deze terug gebracht in de winkel. Binnen een week had ik het geld weer op mijn rekening staan. Bomont doet wat ze beloven. Prima service!

gewoon goed, geen op- of aanmerkingen

Snelle verzending

Leuke webshop. Leuke sale en snelle verzending. Keurig verpakt

Kan ermee door

Bestellen online en afhalen in winkel kan jammergenoeg niet. Retourzenden is niet gratis. Bij meerdere items is het niet duidelijk of alles in 1 keer komt. Retourneren in de winkel kan wel kosteloos maar dan heb je de nw online bestelling eerder binnen dan je geld van de 1e bestelling, dus eerst 2x betalen....zie nog wel verbeterpuntjes...track en trace deed het tot 2x toe niet ....pakket was "kwijt" was de mededeling, dan schrik je toch wel even ...maar gelukkig is alles goed bezorgd...ook een betere maatindicatie zou welkom zijn Scotch and Soda valt dus heel erg klein. Verder winkels top! Vriendelijk personeel en hele goede service...webshop kan nog net iets beter...

Top bedrijf

Levering netjes ontvangen, echter de kleur van de jas die ik had ontvangen week af van op het plaatje van de website. Melding gemaakt bij de klantenservices, en die had het netjes uitgezocht. Het plaatje op de website klopte niet, dus ik kreeg de keus om het netjes op hun kosten retour te sturen, maar ik had besloten om het te behouden. Een klein weekje later hadden ze het op de website aangepast. Tevreden klant.

uitstekende service en snel geleverd

Uitstekende service en de bestelling was spuer snel naar mijn adres geleverd. netjes verpakt en het product leek net als op de foto online. Dik tevreden en zal daar vaker bestellen

Gratis en snel geleverd!

Gratis (vanaf 30 euro) en snel geleverd! Prima.

Prima shop

Keurig bezorgd, prima. Nadeel is wel dat een artikel net wordt verkocht in een winkel, maar dat staat goed vermeld. Er wordt dan snel teruggestort.

Prima en snelle service en goede prijs.

Alle is prima.

Uitstekend!!!

Mooie overzichtelijke site! Goede en vriendelijke klantenservice. Een mooie jas in de uitverkoop gekocht. Helaas te groot, ruilen geen probleem! Nieuwe jas uitgezocht, dag van levering bleek de jas nog een afgeprijsd te zijn....een mailtje naar Bomont en ook ik mocht nog gebruik maken van de extra afprijzing! Hier een zeer tevreden klant!

prima afhandeling van de bestelling

indien iets tegenvalt kan ik 't gemakkelijk retourneren via de winkel waar dit prima behandeld wordt. Ook de site werkt vlot en goed.

niet meer te leveren

Bestel ik een broek, betaal deze en krijg keurig een mail dat het zo snel mogelijk behandeld wordt! Enkele dagen weer een mail dat het artikel niet meer te leveren was! Wel na enkele dagen geld teruggestort! Vond het achteraf toch niet zo leuk!

zeer tevreden

prima service, goed contact, uitstekend product

Goede webwinkel met prima producten!

Wat je op de website ziet klopt met de werkelijkheid. Snelle levering, goede berichtgeving omtrent de bezorging. Nette prijs. Kortom een goede webwinkel die ik zeker aanraad!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg