top goede kwaliteit voor eerlijke prijs !!!!

Uitstekende service goede en snelle levering . Prima kwaliteit keurig geregeld en verzorgd !!!!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Binnen 2 dagen het bestelde in huis en wat retour is gegaan ook snel het betaalde geld terug op Je rekening.

Bestelling correct uitgevoerd en op tijd geleverd.

Zelfs met de drukte van kerst en de jaarwisseling was de jas nog op tijd

???? snelle levering, goede en mooie jas

Goede kwaliteit voor eerlijke prijs

Uitstekende service bij oplossen bezorgprobleem.

Top bedrijf !!!

Alles is top bestellen en bezorgen.

Er ging bij de bestelling iets mis. Maar zowel telefonisch als per mail zijn alle problemen keurig opgelost. Ik kreeg zelfs de retourkosten teruggestort omdat ik niets kon doen aan de ontstane problemen (had daar zelf niet om gevraagd)

goeie, vlotte levering.

Vlotte levering. Goed verpakt, terugsturen is ook goed geregeld.

Eerste met mooie kortingen. Prima service

Bomont is ��n van de eerste die kortingen doorvoert. Kan veel schelen. Snelle levering en geode retourprocedure. Ik ben heel erg tevreden.

Goede en snelle service. Prima kwalitiet.

muy bien.

Keurig geregeld en verzorgd. Fijn dat een retour bij de winkel kan worden ingeleverd.

Heel goed geen problemen mee

Betrouwbaar en snelle levering

Voor de eerste keer aankoop gedaan via Bomont. Vriendelijk telefonisch geholpen en na gedane bestelling een goede en snelle levering. Prima voor elkaar, niets op aan te merken.

Prima samenwerking tussen winkel en online shop, complimenten hiervoor.

Alles is naar wens verlopen

Ik heb geen op of aanmerkingen, snelle bestelling, ondanks de feestdagen.

Snelle levering, goede informatie en afhandeling.

Scherpe prijs. Goed assortiment. Snelle levering. Goede informatie rondom de levering. Het product was toch niet helemaal zoals ik had gedacht dus ik wilde het graag retourneren. Dat verliep allemaal heel soepel. Goede service.

Prima service, zeer snelle bezorging

Prima service, zeer snelle bezorging. Er was even een betalingsissue via Internet dit werd automatisch opgelost, top!

Goede en nette levering, overzichtelijke site

Snel en goed geleverd product.

Herenjas besteld, hoge korting, goede kwaliteit. Ondanks de feestdagen product binnen 5 werkdagen binnen.

Hele goede service

Zalig stel laarsjes

Had al een paar zwarte in een winkel gekocht, maar wilde, nadat ik ze een paar keer gedragen had ook een paar in bruin. Ik ben er helemaal happy mee.

Perfecte service

Nadat de kleur van een jasje heel anders bleek uit te vallen (dan genoemd op de website), werd dit zonder aarzeling terug genomen alsmede de door mij gemaakte kosten voor verzenden werden vergoed. Perfecte service!

Goede communicatie helaas niet goede leveringsaanduiding

Ik had diverse dingen besteld die volgens website op voorraad zouden zijn helaas bleek dit achteraf niet zo te zijn. In verband met de feestdagen vond ik dit wel vervelend Is wel netjes opgelost uiteindelijk maar ja ik kon toen nergens anders meer betsellen

Ik heb al verschillende keren iets bij Bomont besteld en ik heb alleen positieve ervaringen

Uiteindelijk toch tevreden

Bestelling geplaatst, retour gezonden. Om ruiling gevraagd, toch verkeerd bezorgd. Tot 2 keer toe moest ik achter mijn bestellingen nabellen. Ik werd niet ge�nformeerd over de retour zendingen etc. Toen ik 2e keer belde, was mijn zending kwijt, terwijl het toch bezorgd was. Gecheckt via de PosrNL. Uiteindelijk na mijn ontevredenheid uitgesproken te hebben, ben ik keurig geholpen. Jammer dat het op deze manier moest. Uiteindelijk toch tevreden, dus.....

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg