zeeeer traag

verzending duurt relatief lang en de communicatie verloopt zeeeer traag

Positief en snel

Netjes, snelle levering, goed product en waar voor ons geld

zeer tevreden

foto was conform het geleverde product. Prima levering en duidelijke communicatie

Goede producten, scherpe acties en snelle levering.

Ik heb online bij Bomont een jas gekocht met 40% korting. De website was duidelijk met goede foto's en omschrijvingen. De communicatie na het plaatsen van de bestelling was zeer duidelijk en de levering was snel! Al met al zeer tevreden over mijn bestelling. � Het enige minpunt dat ik heb ervaren is dat ik, enkele dagen nadat ik de jas met 40% korting gekocht heb, een mail van Bomont krijg waarin staat dat 'mijn' jas nu met 50% korting te koop is. In een winkel kun je de service verwachten dat een verkoper je hierop wijst, bij online verkopen is dat natuurlijk lastiger. Daarom geen klacht, alleen een baal-momentje voor mij.

service

geldige service bij Bomont!!

Geweldig!!

Bestelling was snel bezorgd en de klantenservice ook erg vriendelijk wij komen ook vaak in de winkel altijd even vriendelijk en behulpzaam bomont is mijn favoriete winkel en zeker een aanrader voor iedereen! Familie feenstra

Goed!

Duidelijke site.Makelijk bestellen. Service was super! Bedankt!! Fijne feestdagen!

Snel en betrouwbaar.

Voor het eerst bij Bomont een broek gekocht. Was snel geleverd echter ik had de verkeerde maat besteld. Nieuwe order geplaatst en "oude broek" geretourneerd. Keurig een bevestiging ontvangen dat mijn retour zending was ontvangen. Inmiddels was de andere broek alweer geleverd. Binnen een week had ik mijn aankoopbedrag van mijn eerste broek weer op mijn rekening staan. Perfecte service en een aanrader voor iedereen die iets wil bestellen.

Top !!!!

Netjes op tijd, keurig verpakt, voldoet aan alle verwachtingen !

Goede klantenservice

Mooie producten! Goede klantenservice. Ik heb net weer een bestelling gedaan!

Totaal geen klachten, ga zo door !!!??

Idem zoals ik vermelde perfectie na mijn mening !!!

Prima ervaring

Bestelling ging prima en was snel geleverd. Ik vind het alleen jammer dat je de retourkosten zelf moet betalen. Gelukkig kan dat wel relatief voordelig met Kiala.

Super service en snelle levering

Ik bestel hier zeker nog een keer

Snel, goed en duidelijk

Snelle en goede service. Geen problemen gehad.

klantgericht

Duidelijke website en goede informatie tijdens bestel en leverproces.Bij uitleveren ontbrak er een pochet bij een jasje en dit werd direct opgelost met een persoonlijk briefje erbij.

Super snelle levering. Helaas was mijn eerste bestelling niet goed. Kon hem gemakkelijk ruilen in de winkel. Had binnen een paar dagen het geld weer op mijn tekening staan.

prima webshop

Correcte en snelle levering. Vanaf �30, 00 geen verzendkosten vind ik een zeer goede service. Een winkel om aan te bevelen!

goede service en snelle bezorging

ik zou deze site aan iedereen aanbevelen

Winterjas! Voor welke winter??

We weten nog niet of de ontvanger er blij mee is ivm kerstcadeau ;)

Perfecte levering, en super klantvriendelijke klantenservice, top.

Snelle levering en snelle afhandeling van een retourzending.

Van de bestelling was 1 item niet leverbaar, daar kreeg ik snel een bericht van. Het andere item was helaas te klein en moest terug. Goedkoopste manier was via een Kiala-punt en dat zit helaas wat ver weg. De afhandeling van de retour ging vlot.

Veel keus, mooie merken en snelle bezorging.

niet betrouwbaar

Eerste keer bestelling bij Bomont, bestelling niet geheel geleverd. Daar een mail over gestuurd, geen antwoord gekregen en ook het artikel is nog steeds niet gearriveerd.

Mooie kleding en snel geleverd

Makkelijke site

snel geleverd

snel geleverd en via de brievenbus. Hoef dus niet te wachten op bez orger!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg