alles zeer duidelijk

Duidelijke website , snelle levering en eenvoudig voor te retourneren

zeer tevreden

De artikelen worden snel geleverd en terugbetaling gaat ook heel snel.

Snel geregeld

De bestelling verliep makkelijk en snel, De levering was snel, goede kwaliteit, en prijs verhouding.

Bestelling snel verzonden alleen niet volledig.

Twee artikelen besteld waarvan er tot op heden maar een van geleverd is. Ik zou graag op de hoogte gehouden worden over de status en voortgang van het andere artikel.

Nog steeds aan het wachten.....

Ik heb mijn product nu, na 16 dagen en herhaaldelijke telefoontjes, nog steeds niet ontvangen.... Er gaat iets mis bij de koeriersdienst. Het product is bedoeld als cadeau waarmee ik nu te laat ben. Mijn verzoek om dan alvast een nieuw product te sturen zodat ik nog op tijd zou zijn om het cadeau te geven wordt door Bomont afgewezen. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, dat wel, maar daar schiet ik niks mee op. Dit was dus de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets bestel.

5 pakketjes op veschillende dagen.

Doordat de kleding in 5 pakjetjes op verschillendecdagen wordt verstuurd is het ontvangen minder fijn en het retourneren helemaal. Ook betalen om te retourneren is jammer. Kleding erg leuk en klantenservice vriendelijk.

snelle levering heel goed.

Goed - Uiteindelijk goed afgehandeld

Een bestelling werd in delen geleverd. Ene deel was er na 2 dagen al, andere heeft 10 dagen geduurd. Bellen met webshop werkt stuk sneller dan via het contactformulier, uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost.

Aanrader

Prima en snelle levering!

trage levering en zeer trage reactie op vragen.

Levering duurt dagen. Reactie op vragen n.a.v. Slechte levering duurt bijna een week.... Niet echt professioneel.

Wegschop waar je niet op kunt vertrouwen

Twee keer heb ik een kledingstuk besteld en betaald. Beide keren kreeg ik na ruim een week een mail dat de voorraad niet klopt en dat het kledingstuk niet voorradig is.

Keurig verpakt ,snelle levering

Een aanradertje

correct

Bestelling (mooie jurk) is correct geleverd.

Goede Service, Producten Snel binnen, alles volgens verwachting

Goede Service, Producten Snel binnen, alles volgens verwachting

normaal altijd tevreden deze keer niet

2 truien besteld. 1 trui kwam een dag later. De andere zou later bezorgd worden. Pas na een week wachten kreeg ik de mail dat de trui niet meer leverbaar was. Helaas was het een cadeau voor sinterklaas. Had ik doe mail eerder gehad had ik snel iets anders kunnen bestellen.

alarm

De bestelling doen en de snelheid van het afleveren kostte geen problemen, prima, maar bij de aflevering zat het alarm-label nog in het tasje wat ik had besteld. Jammer. Nu moest ik het terug zenden of naar 1 van de winkels gaan. Dit heb ik dan maar gedaan om het alarm-ding te laten verwijderen. Verder is dit uitstekend afgehandeld door de klantenservice, al moest ik er nog wel een keer over bellen.

Uitstekend!

Gebruikersvriendelijke website, herinnering per email over bestellingen die niet goed waren doorgelopen, snelle levering en prima retourproces. Restitutie binnen no time afgehandeld dus over het algemeen gewoon een hele prettige ervaring! Kom zeker terug bij dit bedrijf!

Leuke site

Alles snel geleverd ??Leuke site,maar zeker ook een leuke winkel waar ik graag kom snuffelen/kopen....!!

Besteld en niet op voorraad

Onbegrijpelijk dat voorraadsysteem niet gekoppeld is aan dd website. Bestelling gedaan, betaling verricht en an een week hoor je dat artikel niet op voorraad is. Niet goed. Terugstorting van geld etc. is goed verlopen.

lange tijd

Ging zoals verwacht, wel een lange tijd nadat mijn retour was verwerkt.

Goed , maar jammer dat ze een trui waren vergeten op te sturen!

Ik had 2 truien voor mijn zoontjes besteld, 1 daarvan hadden we snel binnen, de andere duurde zolang dat ik contact had opgenomen of deze �berhaupt nog zou komen. Ze had het nagevraagd en wat blijkt het filiaal was het vergeten op te sturen en deze was dan ook niet meer op voorraad. Jammer, 1 zoontje was blij de andere moest ik teleur stellen.

Ik vind dit echt een klasse website!

Snelle levering, netjes verpakt en bij retourzendingen supersnel je geld terug! Ik ben enthousiast :-)

Superservice!

Superservice, vriendelijk personeel en komen afspraken na.

voor een super betaalbare winterjas kies bomont

prima jas voor schappelijke prijs

Gaastra jas

de Gaastra jas was klein van maat en dunne kwaliteit niet zoals ik had verwacht....

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg